Simson s51 gyújtásra megoldás? Lost szikra
érdekes dolog ez.
nos: szétvolt most szedve,festettem a motort,na ezek megvoltak... össze lett szerelve a csoda sámson, szikra akár egy lovat ütött volna ketté, majd beindult fulladozva :S majd leállt és minden szikra eltünt. néztem a megszakítót az jó nincs beégve
megtisztítottam a tekercseket stb de semmi. esetleg valami ötlet?! köszi svarcik
kondenzátort kicseréltem,megszakítót is.
12v-os próbalámpa szerint a tekercs ad feszkót.valamint ami a primér tekercstől jön vezeték,odatettem a hengerhez és szikrázik,viszont ha trafóra kötöm nagyon kicsike a szikra,több trafóval kipróbáltam de mindegyikkel kicsi.gyújtókáblet is kicseréltem már. :S
ha benzin befolyt a gyújtáshoz....netalán,mert nem vagyok biztos benne,hogy befolyt e..sajnos nem figyletem,mert a túlfolyón elég durván folyt a benzin.nagyon szétbarmolhatta a gyújtást? vagy az ha elpárolog akk is lehet hiba?tekercsel csinált e valamit?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!