Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gazdag apuci kisfiai miért...

Gazdag apuci kisfiai miért BMW-t vagy Audi-t, vagy Mercit vesznek?

Figyelt kérdés

Nekem ez már unalmas, sőt.... Sok hülyegyerek menőzik a bömössel..

Ti nem unjátok? Én biztos a legújabb Ford Mondeo-t venném meg.

2011. júl. 17. 19:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Mert ezek a legjobb autók.

Habár én bmw-t nem kérnék mert a helyi uzsorás cigánynak is az van.:D (730 d)

2011. júl. 20. 11:01
 32/34 anonim ***** válasza:
De, nem egy milliomost láttam aki foglalkozik ezekkel a költségekkel. Ha nem foglalkozna velük, nem sokáig lenne milliomos. Az tud csak tartósan gazdag maradni aki annak ellenére is beosztja a pénzt, hogy tudja nincs arra rászorulva! Spórolni milliomosoknak sem értelmetlen dolog és a többség nagyon jól tudja is ezt rá, van pénzügyi érzéke és megfelelő intelligenciája, intellektualitása. Na ezek az emberek tudnak tartósan gazdagok maradni. Nem véletlen hogy a lottónyertesek tbbsége, 2 éven belül ugyanarra az anyagi szintre jut ahonnan elindult. Nem értenek a pénzhez, nem tudják hogyan kell jól forgatni/befektetni ezért az csak fogy...
2011. júl. 20. 15:36
 33/34 anonim ***** válasza:
Nem mindegy mit jelent milliomosnak lenni. Aki valóban gazdag, azt nem érdekli. Aki foglalkozik vele, az nem gazdag.
2011. júl. 20. 19:04
 34/34 anonim ***** válasza:

Mert a Jaguar-on kívül ez a három prémium kategóriás európai autó márka van. ;) ("Magyarul" az a három gyár nem csak egy árkategóriában gyárt, de minden személyautó típusa prémium kategóriás.)

Régen három ilyen gyár volt, ezek a Jaguar, Mercedes-Benz és BMW voltak. Kilencvenes évek elején tudatosan ide "zárkózott fel"/illeszkedett be az Audi (nem teljes sikerrel).

Van sok drágább és elegánsabb kategóriájú/"osztályú" autókat gyártó cég és autó, van még több olcsóbb. De ebben a kategóriában csak ők vannak európai gyártóként.

2011. szept. 30. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!