ha pénzem lenne, sem vennék a felsorolt márkákból, mert bizonyos körök kisajátították őket. nem akarok velük semmilyen szinten közösséget vállalni.
inkább egy szép Volvo vagy Saab esetleg VW. ezek stílusos, elegáns autók, nem pedig maffiózókocsik.
amúgy én a legújabb Ford Fiestát venném meg :)
2011. júl. 17. 19:42
12/34 anonim válasza:
19:42:
Volvonak is megvan a maga társadalmi rétege, de abba szívesen betársul az ember. Ha megnézed, Volvoval orvosok, ügyvédek és gazdag nyugdíjasok járnak. :)
2011. júl. 17. 19:45
13/34 anonim válasza:
mar nem azert de a 2011mondeoba is van par tipikus elem a bmw autokbol. tudom nekem is bmwm van es hidd el nem menozesbol vettem hanem mert igényeim vannak. tudod a bmwnek nem erne meg ha minden tizedik ember visszavinne az autot. kulonben meg a karosszeriara 8 ev garnacia van hulye lennek nem megvenni.
2011. júl. 17. 20:31
14/34 anonim válasza:
Pedig a mostani pick-up-ok is ott vannak a szeren.. Egy új Hilux példáúl szerintem üt néhány Bmw vagy Merci típust,amire azt hiszik menő..
2011. júl. 17. 21:26
15/34 anonim válasza:
Én sose vennék BMW-t vagy Mercit még ha pénzem lenne rá akkor se.Egy Volvo s80-t szívesebben vezetnék vagy egy Audi A6 ost ;)
2011. júl. 17. 21:42
16/34 son of satan válasza:
Szerintem nem kellene azon veszekedni hogy ki milyen autóval jár. Egyáltalán nem az határozza meg kinek mi a foglalkozása, nem akarom magamat reklámozni, ezért sem írom le a szakmámat, de mint már írtam semmi közöm az általatok emlegetett körökhöz. Én sajnálatosnak tartom hogy ezek alapján emberek ítéltetnek meg.
2011. júl. 17. 21:52
17/34 anonim válasza:
Nem mindenki BMW-t, Mercedest vagy Audit kap ha gazdagok a szülei.
Tudom olyanról aki Smarttal jár, aki Dodge-val és olyat is aki Renaultot kapott.
2011. júl. 17. 21:53
18/34 anonim válasza:
Apuci gazdag kisfia???
(Nem tartozik ide) : de apámat rég nem ismerem de mégis egy jóképű E30as 318as BMW-vel járkálok aminek árát saját magam gyűjtöttem össze (talán anyuci részt vállalt benne kemény 8-10%-al)!!!
Ne haragudj de ez így nem minden esetben igaz , véve az én példámat is! És persze ezt sem kell általánosítani hogy ezek a márkák mafiózok és cigányok márkái! Én sem vagyok bűnöző sem cigány sem mafia vezér , azért vettem ezt az autót mert számomra ez az "álomautó"!!!
Egyébként, mindenhol ez van ráragasztva a német prémium márkákra sajnos. szüleimnek van egy BMW-je, teljesen tisztességes magyar állampolgárok vagyunk, kisváros, ismernek minket sokan. Ha egyedül megyek a kocsival, mindenki néz rám, mert, hogy mit keres az a kis takony benne, biztos bűnöző, vagy lopta... pedig csak sokat utazunk, és jól esik frissen kiszállni az autóból, meg egyéb apróságok.
2011. júl. 17. 22:30
20/34 son of satan válasza:
Jobb ha megszokod, az emberek ilyenek. Ami nekik nincs, de másnak van, az bűn.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!