Nagyon jók ezek az autók, a legtöbb embernek az fáj hogy nem tehetik meg hogy ilyenekkel járkáljanak, ezért ezt találták ki maguknak megnyugtatásul. Mondom ezt úgy hogy nekem Phaetonom van, csekély 6 literes motorral. son of satan, nekem is volt X6 - om, figyelj a vezérlőműláncra, az enyémben elszakadt igen hamar, a rombolást elképzelheted. De ettől függetlenül jó gép, lehet hogy nekem nem volt szerencsém vele.
2011. júl. 17. 22:56
22/34 anonim válasza:
A 3. válaszóló (18/L) nekem is az egyik kedvencem a passat CC. Szerintem kinézetre kenterbe veri a BMW-ket. :D
2011. júl. 18. 10:09
23/34 anonim válasza:
Lehet, hogy az első válaszadó nem gondolta komolyan de valóban igaza van.
Láttam dokumentum filmet a bmw-ről és mondták, hogy míg keleten a gazdag fiatalok ladával jártak nyugaton pedíg a cápa bmw volt a felső osztály közkedvelt járműve.
Visszatérve a kérdésre aki ezen témázik, hogy ki mivel jár az tényleg csak irigykedik. Ez oylan dolog, hogy ha ö is megtehetné ö is felsőkategóriás autóval járna. Amugy a merci-audi-bmw európa "húzómárkái" szóval nem a semmiért ezek a közkedveltek. Az igaz, hogy már teli van velük az út pedig Magyarország nem tartozik a gazdag országok közzé. Szóval ha valaki ki akar tünni a tömegböl akkro ezeket felejtse el. Lexus, infiniti, maseratti, angol luxusautók,.... ezek ritkábbak mint a kérdésben felsorolt autómárkák.
2011. júl. 18. 11:03
24/34 anonim válasza:
Mezarius! Igen én is így vagyok.. sokkal szebb mint a BMW és Merci.. Merci nekem tipikus cigány autó.. az nem jön be... meg azt nem értem mindenki BMW b*zi.. de komolyan mondom.. más autó kenterbe veri.. Audi azért tetszik nekem..:D Azt nem lökném el.. 18L
2011. júl. 18. 12:45
25/34 son of satan válasza:
18 éves lányként azért nem kellene fikáznod az autókat. Én 40 éves vagyok, és nem azért vettem az X6 - ot mert b..i vagyok, hogy a te szavaiddal éljek. Majd legközelebb lehet hogy mást fogok venni, nem kizárt hogy egy Lexust, de mivel még csak 1 éves a BMW - m két évig még biztos megtartom. Kolopele, kösz az infót, majd figyelek, remélem én nem járok így vele. Fél évente mindig át fogom vizsgáltatni, minden eddigi autómmal ezt tettem. Elég hosszú utakra járok, nem szeretnék kellemetlen meglepetést.
2011. júl. 18. 13:24
26/34 anonim válasza:
son of satan! Nem fikáztam csak elmondtam a véleményemet lényeges különbség köztük.. Én nem b*ziztalak le csak annyit mondtam BMW b*zi. ennyit mondtam..
2011. júl. 18. 16:09
27/34 son of satan válasza:
Jó, ne haragudj. Ma kissé feszültebb napom van mint az átlag. Nincs harag.
2011. júl. 18. 16:15
28/34 anonim válasza:
Semmi baj. előfordul az ilyesmi!:)
2011. júl. 18. 17:08
29/34 anonim válasza:
Háát aki megteheti! Nekem akkor sem kéne egyikse ha millimos lennék! Annyit eszik mint a fene, és a fizetnivalói, a szervize mind mind rengeteg pénz!! Nem tudnám kihasználni és állandóan rettegnék mikor ott kell hagynom valahol.. Egy új karcolás, egy folt.. Áááááááááá kéne a fenének!!
Egy új fajta Opelt vennék, a céljaimnak megfelel kényelmes és elvisz A-B-be.
2011. júl. 18. 17:36
30/34 anonim válasza:
Ha milliomos lennél nem foglalkoznál ilyen apróságokkal hogy fenntartási költségek.............................
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!