Az jót tesz a fogyasztásnak ha az automata váltós autót üresbe teszem pl kanyar előtt?
Figyelt kérdés
pl kicsi a forgalom és üresben lehet gurulni és csak kanyar előtt teszem sebességbe2011. júl. 16. 18:43
2/27 anonim válasza:
Nem, ugyanis, ha üresbe teszed akkor az alapjárat fenntartása miatt ugyanúgy fecskendez be üzemanyagot, ergo lesz fogyasztás. Viszont, ha nem veszed ki sebességből és egyáltalán nem nyomod a gázpedált, akkor 0 a fogyasztás.
3/27 anonim válasza:
Szerintem azért automata váltó, hogy ne kelljen váltogatni neked. Helyi járatos buszokon utaztam régen, ott szinte minden sofőr bármilyen megállás előtt üresbe tette, szerintem feleslegesen. Csak koptatja az alkatrészeket.
4/27 anonim válasza:
második elég hülyeséget irt :D nincs kedvem leírni de ha valaki ért hozzá akkor úgyis tudja
5/27 anonim válasza:
Második vagyok!
Fejtsd ki, hogy miért hülyeség vagy maradj csendben.
6/27 A kérdező kommentje:
ha sebességben van az autó és gáz nélkül gurulok úgyis pörög a motor de elméletileg üresben nem annyira ...
2011. júl. 16. 19:41
7/27 anonim válasza:
Pörög, de nem azért mert van befecskendezés, hanem azért mert a hajtáslánc hajtja...
8/27 anonim válasza:
Úristen és még engem néztek hülyének... Kb annyit értetek az autókhoz, mint egy óvodás kisgyerek.
9/27 anonim válasza:
csak azért mert 1 esben a legnagyobb a motor fékező ereje így értelmetlen üresbe simán lehet gurulni rengeteget
10/27 anonim válasza:
Te tényleg kurv.ra nem értesz hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!