Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S51 - Miért nincs szikra?

Simson S51 - Miért nincs szikra?

Figyelt kérdés
a tegnapi nap elcsusztam a motorral...utánna nem akart indulni..hazatoltam és itthon berugtam akkor elindult, aztán leállitottam, rá pár orával elakartam menni a boltba vele és nem indult el... kivettem a gyertyát és megnéztem- nincs szikra
2011. júl. 15. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Megnézted már a pipát??Nem tört el??Esetleg a gyújtásdrót nincs eltörve??Nem látszik sérülés a gyújtótrafón???Szerintem ezeket nézd meg.Remélem tudtam segíteni.
2011. júl. 15. 12:07
 2/6 A kérdező kommentje:
megnéztem a pipát meg a drótot is nemláttam rajtuk sérülést
2011. júl. 15. 12:17
 3/6 anonim válasza:
gyertyahézag esetleg
2011. júl. 15. 12:47
 4/6 A kérdező kommentje:
a gyertyahézag pont jó nem azzal van a baj
2011. júl. 15. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Milyen drót b*sszátokmeg? Az vezeték, kábel!

Na de hogy segítsek. Mikor eldőlt a motor, lehet, hogy a karbiból folyt a benzin, és ha nincs a túlfolyódon csövecske, az szépen becsorgott a gyújtáshoz, és mint az tudjuk, a nedves gyújtás nem jó gyújtás. Ajánlom, hogy semmit ne állíts el, ha eddig jó volt, egy elcsúszástól nem fog elállítódni az előgyújtásod pl. Dekni le, hajszárítóval nekiesel és jóság van. Csak ne csináld közelről, mert az se jó. Közben próbálgasd, hogy van-e már szikra, mondjuk 5 percenként.

2011. júl. 15. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Kondenzátor!rudniilik nemszereti az ütődést!
2011. szept. 18. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!