Simson s51b-m van, amin elszakadt a gáz bowden. Ezt kicseréltem, de azóta nem indul. Előtte tökéletes volt, pöc-röff. Szikra van, amíg be nem köpi a gyertyát, gyújtás jónak tűnik. Ja a karbin (16n3-4) mindent elbolygattam már. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 12:43
1/9 anonim válasza:
Ugyanez volt velem is,de én csak simán kicseréltem nem szakadt el:S
2/9 anonim válasza:
Pontosabban már nyár óta mivel azóta nem indul!
3/9 anonim válasza:
Jól raktad be a síber tűt? ugyan olyan feszes a bowden, nem áll lentebb kicsit a tű?
4/9 anonim válasza:
próbáld meg úgy indítani hogy szivató és egy kis gáz.Lehet hogy egy kicsit hosszabb az új bovden és lejjebb ment az alapgáz.Az mit jelent hogy mindent elbolygattál??
5/9 anonim válasza:
A súber tűt egy sliccel feljebb állítsd, hátha...
Jah, és a karbit pedig állítsd vissza a gyári beállításokra.
6/9 anonim válasza:
Tolásra sem indul be??? Cseréld ki a gyertyát ! ezeket tudom javasolni!
7/9 A kérdező kommentje:
sikerült!
hosszabb volt a bowden és a tolattyú teljesen elzárta a szívótorkot. köszönöm mindenkinek!
2010. jan. 23. 16:57
8/9 anonim válasza:
Hogy oldottad meg?:SLehet nekem is segítene!
9/9 A kérdező kommentje:
az enyém nem kapott levegőt, azért nem indult. a spanoló csavarral feszítettem a gázbowdent amíg a tolattyú nem hagyott egy kis rést a torokban. nem tudom jobban leírni én se értek hozzá, csak valaki mondta hogy ezt próbáljam meg.
2010. jan. 26. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!