Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Visszavennéd az eladott autód?

Visszavennéd az eladott autód?

Figyelt kérdés
Eladtam egy autót 40000 ft-ért, a vevőnek most szüksége van pénzre, de közbe sokmindent megcsináltatott rajta (ráköltött még 30at), nem adtuk még le az adásvételit, és most kérdezi, hogy 30e ért visszaveszem-e? Meghirdettem neten 55-ért, egész sokan érdeklődtek, és 50ért elvinnék. De 2 hét múlva ha lesz pénze az eredeti vevő is újra visszavenné tőlem.
2011. júl. 12. 08:45
 1/8 anonim válasza:

Ez jó kacifántosra sikeredett :D

Szerintem ha jól jössz ki belőle akkor természetesen :)

2011. júl. 12. 09:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Visszavenném én is. 20e-t nem fogsz ennyi 'munkával' keresni sehol
2011. júl. 12. 09:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennek elég szivatás szaga van... Több helyen vérezni látszik a történet... Eladóként 5 napod lett volna az eladás bejelentésére szerintem ez már letelt (ha nem jól gondolom javíts ki). Ráköltött 30-at, és most 30-ért "visszaadná" neked... Számomra ebből az következik, hogy vagy egy buznyákot sem költött rá, csak mondja, vagy hülye, esetleg iszonyatosan meg van szorulva, de akkor nem fogja újra megvenni tőled. Esetleg zseni, mivel ha visszaboltoljátok akkor megmenekül egy pl 150000ft-os gyorshajtási csekktől, vagy valami hasonlótól mivel soha nem is lesz az övé a kocsi és az adásvételit is visszakapja, esetleg még az előbbiek kombinációja. Félre ne érts az is lehet, hogy szerencséd van és kifogtad az "évszázad üzletét". Szerintem az utolsóra van a legkisebb esély.

A kérdésre a válasz, az eddig megismert információk alapján: én nem venném vissza.

2011. júl. 12. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van. Ez eléggé gyanus. Ha nem épp a haverod (jó haverod), rokon, stb, akkor nézz utána minden részletnek!
2011. júl. 12. 10:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát igen ilyen büntetésektől félek én is, de 15 nap van az átiratásra.
2011. júl. 12. 15:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Ennek nincs semmi értelme. Megcsináltatja aztán meg visszaadná neked, áron alul?? Én ezt nem értem! De ha 50-ért el lehetne adni akkor nyilván eladnám annyiért.
2011. júl. 12. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:
MOndd meg a vevőnek döntse már el mit akar ne veled szórakozzon! Sehol nincs ilyen hogy visszavásárlási garancia, ha nem vált be jól ráfázott ennyi! Az már az ő baja. Persze ha akarod visszaveszed, több mint valószinü hogy baja van az autóval netán tul drágának és lutrinak találja megijedt attól hogy rögtön javitással kellett kezdeni. Sok oka lehet. Add el másnak drágábban az ilyen meg csak válogason kedvére költségmenteset tökéleteset ugyse talál!
2011. júl. 12. 15:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyszer bele mentem én is hasonló dologba.Nekem is azt mondták hogy nem lett az adásvételi leadva közben eladtam az autót.Lett belőle egy okirathamisitásos bűncselekmény ,ujjlenyomat és agyon akartak verni hogy nem szóltam hogy az auton kettős átíratás van.Felejtsd el.Persze a tulaj mondta hogy nincs leadva , nyugodtan adjam el megirjuk a vevőmre az adásvételit én kimaradok belőle...
2011. júl. 12. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!