Tényleg van olyan passzus valahol, hogy az eladó köteles visszavenni az eladott kocsit 3 napon belül ha a vevő erre igényt tart?
állítólag megtévesztés címén bíróságra is viszi akár az ügyet. merthogy "olyan hibákat fedezett fel amit én nem mondtam el neki".
de az ADÁSVÉTELI szerződésben benne van a 3as és 4es pont, miszerint én tájékoztattam a hibáiról amit ő tudomásul vett, és a 4es miszerint a jövőben előforduló hibáiért felelősséget nem vállalok.
akkor most hogy is van ez?!
adásvételi szerződésben nincs ilyen beleírva az biztos.
lehet bírósági ügy lesz belőle.
ő romaszemély, én meg nemroma rendőr...
szted mennyi esélyem lenne ellene?
gyakorlatilag semmi... -.- :S
mikor mondtam neki, hogy akkor vidd bíróságra az ügyet, egyből azzal jött hogy nehogy baja legyen a családi kocsinak... pff... retek szar...
előző vagyok
Akkor én is paráznék, de cigánytól nem vennék semmit és nem is adnék el neki. Hát ha rendőr vagy biztos tudsz valamit tenni, ők a verésen, rongáláson kívül nem sok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!