Mi értelme volt lerakni a jogosítványt?
Már lassan 4 hónapja van jogosítványom, és eddig kb 6-7 alkalommal vezettem, de akkor is olyan szinten bele szóltak, hogy egyszerűen nem bírom elviselni (tolatásnál kormány forgatása helyettem!!!! ), szóltam hogy ez nagyon zavaró számomra, de sajnos nem kaptam választ rá. Minden önbizalmam elszáll lassan... jogsi megszerzése után folyamatosan kellet volna vezetnem, h több rutint szerezzek, de így h magamba még 2 métert se mehetek arrébb elég nehéz lesz :(
ezt a 150k-t (kb) másra is ellehetett volna így költeni...saját kocsink nincs, papámét vezetem néha..
1 Fogd fel úgy, hogy a jogsi csak drágább lesz.
2 Ha olyan munkád lesz, akkor szükséged is lesz majd rá.
3 Még van 50 éved vezetni, meg is unhatod.
4 Legtöbben hasonlóan kezdték, nehéz megbízni egy új jogsisban, még ha ez kicsit túlzás is. Majd változni fog, légy türelmes.
19:07-es vagyok.
Szerintem nem luxus egy 18 fiúnak egy kocsi.Inkább erre kőltsél mint drogra,piára...Meg ha saját magad szerelgeted akkor még a műszaki készséged is fejlődik.Én is így voltam és nem bántam meg.
Nahát, ez ismerős..
25 vagyok, 10 éve vezettem először, 7 éve van jogsim, és apám még mindig beleszól: "Mikor váltasz már fel?" vagy "Látod, ha korábban leveszed a lábadat a gázról nem kellene állandóan nyomnod a féket".
Az első párezer km-en normális ha szól ezért-azért, főleg ha olyan a helyzet hogy nem látsz valakit vagy egy táblát. Ha nagyon zavar, akkor kérd meg csak akkor szóljon ha tényleg hibázol/hibáznál.
Apámnak a jogsi szerzés után 10 évre lett saját autója, addig néha ment a bátyja kocsijával, a mamáéknak nem volt autójuk. Gondolhatod mennyi rutinja lehetett...
Most már 20-25 éve folyamatosan vezet és van rutinja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!