Fibbrizzo kérdése:
Koszos benzint hova lehet elvinni?
Figyelt kérdés
Van olyan hely ahova el lehet vinni vagy kijelölt hely ,mert van 5 liter koszos benzinem .Fixativos kannába vettem de ami az alján volt azt felszedte ezért nem tudok vele mit csinálni .Ötletek?2011. júl. 11. 19:00
2/12 A kérdező kommentje:
zalaegerszeg
2011. júl. 11. 19:36
3/12 anonim válasza:
Miért nem szűröd át valamivel?Vagy annyira koszos hogy a benzinnek is sötét koszos színe van?Ha nem tudod leszűrni akkor se öntsd ki.Ha 200 ft ért eladod literjét tuti hogy megveszik csak közöld hogy koszos a benzin.
4/12 anonim válasza:
Ja és miért veszel így benzint?Én sose vennék kannába árult benzint mert tuti hogy van valami átverés.
5/12 anonim válasza:
Véletlenül nem akarsz mostanában valamit "szurkos, bitumenes" anyaggal kencézni? Ahhoz esetleg higitónak elhasználhatod!
6/12 A kérdező kommentje:
nem kannástol vettem ,hanem volt egy üres fixativos kannám és elmentem a benzinkutra tankolni .Fünyirohoz vettem .
2011. júl. 11. 20:17
7/12 anonim válasza:
öntsd bele egy renaultba, az biztos hogy pár hétig nem fog elindulni :P
8/12 anonim válasza:
öntsd bele annak az embernek a tankjába akit rühellsz.
9/12 anonim válasza:
Tedd el ha van rá mód,mert ha valami olajos dolgot szerelsz,jól lehet vele tisztítani. Egyébként vidd vissza a kútra,át kell venniük,mert veszélyes hulladék, egyre több helyen az étolajat is átveszik,csak flakonba legyen. Ja ha van egy kis fáradt olajad öntsél rá,nehogy eladják valakinek.
10/12 anonim válasza:
Öntsd bele valami francia vagy olaszt verdába. Egy hónapig nem fog beindulni az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!