Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első motornak milyet? Mire...

Első motornak milyet? Mire figyeljek a vásárlásnál?

Figyelt kérdés

Mennyi költséggel jár egy motor havonta? mire figyeljek vásárlásnál?

Milyet ajánlotok? kinek mi vált be? elsőre nem akarok drágát, ha valami törne rajta esésnél, ne legyen nagy költségű a javítása...

2011. júl. 8. 20:05
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy milyen kategóriában szeretnél motort légyszíves megosztani velünk! Ha 50 ccm akkor egyértelműen simson s51 szerintem olcsón fent lehet tartani és nem törik rajta semmi. Ha nagyobbat szeretnél akkor szerintem egy régebbi GSX-R t vagy GSX-F-et olyan 1993-2000 közöttit ezek ,,nem olyan drágák" és jó kis gépek. Ha köztes kategória akkor egy MZ ETZ 250-est megtanulsz rajta motorozni aztán veszel egy jobbat.

Remélem segítettem!

Üdv Károly!

2011. júl. 9. 08:40
 2/3 anonim ***** válasza:

jópár hasznos tanács:

[link]

2011. júl. 9. 09:50
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! 50cm-est veszek elsőnek úgy tervezem, és ha belejövök jöhetnek a nagyok...
2011. júl. 9. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!