Miért lett divat a gyári beépített cd+rádió?
Figyelt kérdés
Az újabb autóknál bele van szerelve a műszerfalba az egész panel,nem lehet csak úgy kicserélni csak úgy otthon egy boltban vett CD-s rádióval mint régen.Ennek mi volt az oka hogy így csinálják manapság?2011. júl. 8. 12:49
11/13 anonim válasza:
Ezt én is baromságnak tartom és olyan autót nem is vennék!!! Viszont most tervezek venni egy új fejegységet amiben csak USB és sd-bemenet van, cd nincs, de újan van 10-12ezerért és fele akkora a mélységi hossza és nagyobb a kijelző rajta! Minek 25-30ért cd-s mikor a merevlemezes sokkal praktikusabb!
12/13 anonim válasza:
Ja és nincs benne mozgóalkatrész!!!
13/13 anonim válasza:
én 59ezerért vettem bele olyan panelt ami takarja a nagy lukat és még 80 volt az új rádió (+a hangszórók és az erősítők). ezért tesznek bele gyári nagy rádiót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!