Miért lett divat a gyári beépített cd+rádió?
Figyelt kérdés
Az újabb autóknál bele van szerelve a műszerfalba az egész panel,nem lehet csak úgy kicserélni csak úgy otthon egy boltban vett CD-s rádióval mint régen.Ennek mi volt az oka hogy így csinálják manapság?2011. júl. 8. 12:49
1/13 anonim válasza:
Nehezebb ellopni, illetve utána értékesíteni.
2/13 anonim válasza:
Ennek oka az emberek lustasága és balf@szsága. Hallottam már embertől olyat, hogy nem venne olyan autót amiben nincs gyári beépített hifi, mert az utólagosok mind zörögnek(gondolom ült egy olyan autóban amiben nemvolt rendesen a helyén a fejegység és ő levonta a következtetést...).
3/13 anonim válasza:
Elsősorban biztonság és dizájn.
A második pedig az, hogy ha pl. kiakarod cserélni akkor amikor kiveszed a gyárit megkel venned az adaptert(a műanyag rés ami eltakarja a gyári magnó helyét). És ez is pénz a gyártónak. Mert egy ilyen adapter kb 20-30 ezer forint.
4/13 anonim válasza:
Szerintem is csak a pénzre mennek rá. De legalább akkor tennének bele olyat, amin USB kimenet is van. Múltkor néztünk egy kocsit, és azon nem volt, ha már ennyire rámennek az extrákra ez igazán nem lenne szerintem nagy elvárás.
5/13 anonim válasza:
Szerintem nem divat, hanem alap! Az már más dolog, hogy nem a te ízlésednek megfelelő a márka. Régen a külföldről behozott használt autókban mindig volt magnó/cd lejátszó. Az persze már más lapra tartozik, hogy az "élelmes" eladó kiszedte, és külön megfizettette, pedig ez már régóta alapfelszereltség. Nekem suzuki ignisem van, de amikor vettem, külön felszámolták, mint extra tartozék. Ha nem vettem volna meg, akkor kereshettem volna megfelelőt, mert akkora lyuk volt kialakítva a helyén, hogy ember legyen a talpán, aki talál olyat, ami eltömi a lyukat. Szóval üzletpolitika Magyarországon, külföldön alapfelszereltség.
6/13 anonim válasza:
Nem teszik bele az usb-ét mert nem hülyék. Az is extra tartozék. Pluszba el lehet adni. Mi most vettünk az autóba egy usb adaptert csupán 59 ezer volt. Jó mi??? Nos ezért nem teszik bele.
7/13 anonim válasza:
""Ha nem vettem volna meg, akkor kereshettem volna megfelelőt, mert akkora lyuk volt kialakítva a helyén, hogy ember legyen a talpán, aki talál olyat, ami eltömi a lyukat. Szóval üzletpolitika Magyarországon, külföldön alapfelszereltség."""
Na pont ezekre a lukakra találták ki az adaptert. Amit meg vehetsz 20-30 ezerért. És abba már csak a normás cdérádiónak a helye van.
8/13 anonim válasza:
Az okés, hogy extra az USB, de akkor miért nem teszik már alapból azt, ha már CD-s rádiót tesznek amúgyis felárért?
9/13 anonim válasza:
Üzletpolitika..
Sokkal kevesebb "bolti" fogyna.
10/13 anonim válasza:
Ennyi erővel "Miért van szinte minden új autóban fejtámla?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!