Kipróbáltam a kuplung nelküli valtast de reccsent egy parat es most nem tudom kettesbe tenni?
Hallod te hülye, neked ilyen frédi-béni autó kell. Azért jó, mert így nem kopik a váltó, a motor, a fékek, csak a talpad. Meg néha alváz és üregvédelemmel el kell látni a paripát és cső. Aztán majd mezitláb csinálj egy 10km-es lejtmenetet :-D!
Most vagy fék a kérdés, vagy ahogy mondtam a másik gyp-snek, egy hülye szátaz csinál.
Remélem a szerelő az utolsó alátétből is újat vetet veled.
Amúgy van ilyen tömegközlekedés állítólag. Arról hallottál már?
Motorral tényleg lehet kuplung nélkül felváltani, nem teszi tönkre a váltót (Biztos nem lesz olyan hosszú élettartamú, mint kuplungolással, de nem nagy a különbség). Valamelyik még a leváltást is engedi kuplung nélkül, bár nem nagyon támogatja. http://www.youtube.com/watch?v=TJMCuTn5SDg&feature=related -ez nem motor, egy 125 ccm-s 6sebességes gokart, de ugyanúgy szekvenciális váltója van, mint a motoroknak, és láthatod, kuplung nélkül vált fel és le is. Egyes motorok is tudják ezt a kuplung nélküli leváltást is (, bár fogalmam sincs, hogyan).
Üdv!
Régebben én is olvastam egy fórumon ezt a dolgot.
Én is kipróbáltam de csak akkor van értelme kipróbálni is,ha ismered az autód ,autód hangját annyira,hogy érezd mikor tudod berakni anélkül,hogy benyomnád a kuplungot.
Egyszer kipróbáltam meg megmutattam a barátomnak,hogy létezik ilyen,azóta se csináltam ilyet.
Lehet te rossz ütembe próbáltad benyomni erőszakosan és valami letört,szétkopott,kitört vagy a fene tudja:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!