Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kipróbáltam a kuplung nelküli...

Kipróbáltam a kuplung nelküli valtast de reccsent egy parat es most nem tudom kettesbe tenni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 02:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

XD úgyvan gratulálok!!! Miért van ilyen sok hülye ember?

Egyépként szerlő helyében az egész váltót cseréltetném veled:)

2011. júl. 4. 05:50
 2/16 anonim ***** válasza:

Kuplung nélküli váltás ?

Ez hasonló ökörség lehet,mint pl a sütés nélküli húsevés.Azt is kipróbálhatod ,ne főzd,ne süsd meg pl a csirkét,csak úgy edd meg.

2011. júl. 4. 06:43
 3/16 anonim ***** válasza:

XD aki hülye haljon meg :DDDDDD

ledaráltál jópár fogaskereket a váltóban. örülj h csak 1 sebesség ment el. ezzel a lendülettel megpróbálhatod 120nál a hátramenetet is az is hasonlókat művel a váltóval.

2011. júl. 4. 07:07
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

120nál sem tudod hátramenetbe tenni a váltót, nem ugrik be sebességbe. Próbáld ki, bajod nem lesz tőle, még a kuplungot sem kell visszaengedni rá, azonnal rájössz, miről beszélek.

Kedves kérdező, neked meg ajánlom az automata váltót, ha ilyen terhes a kuplung használata. Egyébként mi a kérdés?

Elbasztad-e a váltóban a kettest? Igen. Hülye vagy-e? Igen.

2011. júl. 4. 07:52
 5/16 anonim ***** válasza:
kamu az egész.. pont hajnali 2kor próbáltad ki?
2011. júl. 4. 07:56
 6/16 anonim ***** válasza:
Volt itt egy hasonló idióta aki erről kérdezgetett. Remélem csak kamu az egész. Ha nem, akkor szopacs... :D
2011. júl. 4. 07:59
 7/16 anonim ***** válasza:

Legközelebb Trabant, Wartburg, Barkas legyen a kísérleti jármű. A kétüteműek szabadonfutóval bírják./Barkassal anno 2 hétig jártam kuplung nélkül, csak az indulás volt macerás/.

Egyéb járműnél váltónak annyi.

2011. júl. 4. 08:39
 8/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem te voltál az a kérdező, aki tegnap bizonygatta hogy milyen jól vált a gyerek kuplung nélkül a jútúbon? :D Remélem hozzám hozod javíttatni a verdát. :)
2011. júl. 4. 09:03
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
Kedves kérdező. Ha elvágom neked ingyen a fék vezetéket, kipróbálod milyen fék nélkül vezetni?
2011. júl. 4. 09:54
 10/16 anonim ***** válasza:

motorfékkel fékezz, így nemkopik a fékbetét és a féktárcsa!

sok sikert!

2011. júl. 4. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!