Kipróbáltam a kuplung nelküli valtast de reccsent egy parat es most nem tudom kettesbe tenni?
XD úgyvan gratulálok!!! Miért van ilyen sok hülye ember?
Egyépként szerlő helyében az egész váltót cseréltetném veled:)
Kuplung nélküli váltás ?
Ez hasonló ökörség lehet,mint pl a sütés nélküli húsevés.Azt is kipróbálhatod ,ne főzd,ne süsd meg pl a csirkét,csak úgy edd meg.
XD aki hülye haljon meg :DDDDDD
ledaráltál jópár fogaskereket a váltóban. örülj h csak 1 sebesség ment el. ezzel a lendülettel megpróbálhatod 120nál a hátramenetet is az is hasonlókat művel a váltóval.
120nál sem tudod hátramenetbe tenni a váltót, nem ugrik be sebességbe. Próbáld ki, bajod nem lesz tőle, még a kuplungot sem kell visszaengedni rá, azonnal rájössz, miről beszélek.
Kedves kérdező, neked meg ajánlom az automata váltót, ha ilyen terhes a kuplung használata. Egyébként mi a kérdés?
Elbasztad-e a váltóban a kettest? Igen. Hülye vagy-e? Igen.
Legközelebb Trabant, Wartburg, Barkas legyen a kísérleti jármű. A kétüteműek szabadonfutóval bírják./Barkassal anno 2 hétig jártam kuplung nélkül, csak az indulás volt macerás/.
Egyéb járműnél váltónak annyi.
motorfékkel fékezz, így nemkopik a fékbetét és a féktárcsa!
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!