Nem működik a kuplung a simsonban! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
már annyi helyen megkérdeztem de senki sem segített még sportmotoron se2011. júl. 3. 12:14
31/35 A kérdező kommentje:
Szerszám egyébként van minden, negyedannyi baj nincs az egyidős japánnal, azt már rég megcsináltam.
2011. júl. 3. 14:29
32/35 anonim válasza:
A lamellák össze vannak fogva egy egységbe, amit egy rugó terhel és egy Zéger-gyűrű tart össze. Ez kompletten jön ki a kuplungkosárból, de ezen belül vannak összetapadva a lamellák. Tehát ezt szét kell bontanod, ilyenkor okozhat meglepetést a rugó. Összerakni még meglepőbb, mert össze kell ezeket nyomni, aztán rátenni a Zéger-gyűrűt (ilyesmit: [link] ). Ezt satu nélkül, egyedül szinte lehetetlen.
33/35 A kérdező kommentje:
van satu
2011. júl. 3. 14:36
34/35 anonim válasza:
Akkor csak azt tudom mondani, hogyha érzel elég szakértelmet és felkészültséget magadban, akkor állj neki. Ha nem, akkor hívd át egy motoros ismerősödet.
Szívesen segítek, de elmondani teljesen más.
35/35 anonim válasza:
Miújság? Sikerült valamit alkotni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!