Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem működik a kuplung a...

Nem működik a kuplung a simsonban! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
már annyi helyen megkérdeztem de senki sem segített még sportmotoron se
2011. júl. 3. 12:14
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Szerszám egyébként van minden, negyedannyi baj nincs az egyidős japánnal, azt már rég megcsináltam.
2011. júl. 3. 14:29
 32/35 anonim ***** válasza:
A lamellák össze vannak fogva egy egységbe, amit egy rugó terhel és egy Zéger-gyűrű tart össze. Ez kompletten jön ki a kuplungkosárból, de ezen belül vannak összetapadva a lamellák. Tehát ezt szét kell bontanod, ilyenkor okozhat meglepetést a rugó. Összerakni még meglepőbb, mert össze kell ezeket nyomni, aztán rátenni a Zéger-gyűrűt (ilyesmit: [link] ). Ezt satu nélkül, egyedül szinte lehetetlen.
2011. júl. 3. 14:35
 33/35 A kérdező kommentje:
van satu
2011. júl. 3. 14:36
 34/35 anonim ***** válasza:

Akkor csak azt tudom mondani, hogyha érzel elég szakértelmet és felkészültséget magadban, akkor állj neki. Ha nem, akkor hívd át egy motoros ismerősödet.

Szívesen segítek, de elmondani teljesen más.

2011. júl. 3. 14:40
 35/35 anonim ***** válasza:
Miújság? Sikerült valamit alkotni?
2011. júl. 3. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!