Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem működik a kuplung a...

Nem működik a kuplung a simsonban! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
már annyi helyen megkérdeztem de senki sem segített még sportmotoron se
2011. júl. 3. 12:14
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

szilvásbuktát... mert azt szeretem!!! ;)

kend be reszelőszírral!!!

Amúgy tényleg nagyon "kezdünk" elkényelmesedni! Ugye ezt senki nem mondja hogy a következő generáció már 100% ostobasággal fog rendelkezni???

Szerinted amikor még nem volt internet hogy javították a Simsonokat???

Tényleg annyit megtehetnél hogy felkeresel egy szerelőt vagy előkapsz valahonnét egy szevíz könyvet a simson-hoz(Gúúglí... You friend)!!!!

Lassan itt kérdezősködnek arról is hogy milyen gatyát vegyek fel és hogy hogyan is álljak neki wc-zni?! hogyan csukjam be az ajtót ha a zsebemben van a kulcs...

KREATIVITÁS!!! TALÁLÉKONYSÁG!!! Kicsit meg kellene forgatni a fogaskerekeket az agyban!

2011. júl. 3. 13:00
 12/35 A kérdező kommentje:
ja hogy szervizkönyv is van, azért a wczés közel nincs olyan bonyolult, mint egy kuplungszerkezet
2011. júl. 3. 13:05
 13/35 anonim ***** válasza:

Az biztos hogy nincs olyan bonyolult,de azért ilyenekre gondolni kellene!

Elhiszem hogy nem tudod te magad megcsinálni,mert én sem tudnám megcsinálni! életemben egy kuplungot nem javítottam de ahogy elromlana rögtön vinném unokatesómhoz(Autószerelő) , vagy vinném egy szakképzett emberhez,esetleg egy olyan emberhez aki kicsit is konyít hozzá!

Ez olyan hogy én sem javítok simsonokat,ladákat villanyszerelői szakmámmal!!! és a köműves sem fog 3fázisú csillag delta motorokat bekötni a falvakolás helyett!!

De visszatérve vagy valamilyen segédeszközt előveszel ahol látod hogy hogyan is lehetne megjavítani,vagy megkeresel egy erre szakosodott embert ;)

2011. júl. 3. 13:10
 14/35 anonim ***** válasza:

Arra godolt a kolléga, hogy itt sokan arra számítanak, hogy leírják, hogy valami nem jó és megkapják, hogy tekerj a csavaron egy felet és jó lesz.

Ilyen esetben pl.

rákeresek, hogy hogyan működik egyáltalán a motor kuplung,

megnézem, hogy is néz ki a Simson kuplung, legalább képen

keresgélek, hogy hol foglalkoznak ezzel a témával

ha nincs eredmény, megpróbálom óvatosan magam felderíteni, hogy mi is a helyzet (szétszedem és megnézem, hogy hogy is működik, hogy is kellene neki). Ilyesmi.

2011. júl. 3. 13:11
 15/35 anonim ***** válasza:
Barátom,szerintem a legjobb dolog amit csinálhatsz,hogy eladod nekem a technikát! XDD
2011. júl. 3. 13:13
 16/35 A kérdező kommentje:

[link]

ez nekem rohadtul nem segített ám

2011. júl. 3. 13:19
 17/35 anonim ***** válasza:
Ne a "fékfény" beállítását nézegesd! LOOOOOOL
2011. júl. 3. 13:20
 18/35 anonim ***** válasza:

Nyugi... :-)

[link]

[link]

2011. júl. 3. 13:22
 19/35 A kérdező kommentje:

ma 13:20

átnéztem mind a 26 oldalt...

2011. júl. 3. 13:26
 20/35 anonim ***** válasza:

Ne pánikolj, nem olyan bonyolult egy kuplung.

Alapvetően kétféle baja lehet: nem hajlandó megszakítani a kapcsolatot a főtengely és a váltó között, vagy nem hajlandó eléggé összezárni és csúszik.

Kezdjük az elején: állsz a motorod mellett, a berúgókarral beindítod, ráülsz és mi történik ez után?

Behúzod a kuplungot, böksz egyet lefelé a váltókaron és ugrik egyet azonnal, aztán lefullad?

2011. júl. 3. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!