Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet lusta egy autó a tulaja...

Lehet lusta egy autó a tulaja miatt?

Figyelt kérdés

Egy pár éves H Astrával mentem most elég sokat és nagyon lusta volt.A tulaja egy nő,aki alig pár tízezret tett bele.

A 160-at csak sokára érte el,a 190ért pedig egyenesen meg kellett küzdeni.

Nem egy fürge pattogós kis kocsi...

Ha sokat használom,akkor lehet hogy a dinamikus vezetéstől megváltozik a menetdinamikája?

2011. júl. 2. 08:19
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
inkább csak feljebb kéne venni az alapjáratot, vagy kicserélni a karburátorban a fúvókákat.
2011. júl. 2. 08:23
 2/10 anonim ***** válasza:
52%

Én úgy tudom, hogy igen! Pár tízezerrel még nincs a motor bejáratva. Legalábbis nekem annakidején ezt mondták, és nagyon jó, fürge autóm lett.

Csak kérdés, hogy az eredeti tulaj, ha nincs hozzászokva, hogy a kocsija "megugrik", nem okoz-e majd balesetet miatta? Vagy ő már nem fogja vezetni?

Ezt azért meg kellene vele beszélni!!!!!

2011. júl. 2. 08:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

H astrában karbi meg fúvókákat cserélni mg alapjárat.. hol élsz te az őskorban? kb 4 éves autóról van szó nem 0 éves ladáról ..

Folytószeleptisztító spray, azt javaslom,és egyértelmü hogy néha kikell kormolni,a sok városi kilómétertől és a papós vezetéstől ellustul,ez egyértelmü!

2011. júl. 2. 08:28
 4/10 anonim ***** válasza:
24%

08:28-nak..

Bocsáss meg, 11 éves LADÁM van, hengerenkénti befecskendezős, itthon vettem, Bosch és kanadai cuccok vannak benne, úgyhogy alapjárat állítás ilyesmi már ott sem megy.. (Megjegyzem az első műszaki vizsgán néztek is rendesen)

Igen, egy autó el tud lustulni, de az elektronika is "tanul", 1-2 nap alatt alkalmazkodik a sportosabb stílushoz.

2011. júl. 2. 09:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Valóban léteznek sofőrt figyelő elektronikák ,de ez nem az messze nem az ! Autómata váltosoknál építették inkább egy-pár típusba (pld Peugeot) felismerte a 4 lehetőség közűl ki vezeti . Egyébként akármilyen sok a város ,40-50 km -s szakaszon ami országút észhez kell térnie . Nem kell qrva nagy távot üveghangon megtenni !...............
2011. júl. 2. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem, hogy miért kell panaszkodni egy autóra ami 160-at megy de feltornázható 190-re is a sebessége???
2011. júl. 2. 12:36
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
anyám karburátor meg főfúvóka ekkora falusit b.meg
2011. júl. 2. 19:41
 8/10 A kérdező kommentje:

12:36nak

Nem az a baj hogy kevés a vége,hanem hogy lassan éri el.Jártam ennél sokkal régebbi és kisebb motorral rendelkező autóval,amik semmi perc alatt és erőlködés nélkül érték el a 160 utazó sebességet!Egy új Astrától azért többet gondoltam volna,ráadásul 260ig van órázva :) akkor meg azért mehetne is jobban.

Ha az ember sokat közlekedik autópályán akkor számít a menetdinamika,h mennyire pattan az autó.Elég f os dolog 1000 km-t az autópályán 130-cal megtenni...

2011. júl. 3. 22:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen befolyásolja az autót a tulajdonos stílusa. Meghajthatnád az autót... pl autópályán 4.-ik fokozatban 140/150 körül 15-20 percen át. Tuti kiégetné magát. A lassú hajtás miatt sok lerakódás keletkezik a kipufogóban. (ilyenkor ez távozik belőle).
2011. júl. 4. 10:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Nana! Falun már a common rail meg a pdti a divat. Injektor! Hmmm... XDDD
2012. jún. 9. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!