Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megtalálhatnak a sünök?

Megtalálhatnak a sünök?

Figyelt kérdés
Ma robogóval kanyarodtam egy 2x2 sávos útra Dunaújvban, csak már eléggé lendületben voltam és előttem csak épp akkor váltott zöldre, s mivel nem akartam belefékezni zárójelen meg zebrán keresztül előztem meg egy autót kb 70el...utána 5 perc múlva megint ott voltam a kereszteződésbe, akkor vettem észre egy eldugott helyen a rendőrautót lehúzott ablakkal...elől álltam a pirosnál és engem fényképeztek..mivel nincs rendszám gondolom nem találnak meg nem?
2011. jún. 28. 19:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
Még ha egy hét múlva fel is ismernének, mi alapján bizonyítják be, hogy te voltál? :)
2011. jún. 28. 20:24
 12/21 A kérdező kommentje:

Mintha nem tévedhetnék...belinkeljem jogsimat?

Igen, csak érdeklődtem:)

2011. jún. 28. 20:25
 13/21 A kérdező kommentje:

Jah jogsis nem ide jön...

Az a baj hogy nem átlagos robogóm van, Kymco Grand Dink amiből elég ritka van..:S

2011. jún. 28. 20:26
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem állít meg, akkor nehezen bizonyítja hogy te voltál, pont mert nincs rendszámod.

Az alapján a gép alapján ugyan nem azonosítanak be, annyira nem feltűnő és nem is tűnik egyedinek.

De egy tanács: nem az a baj hogy húzod neki, hanem hogy piroson-zebrán mindenen át. Ezért próbálják szivatni a rendőrök a kétkerekűeket, mert néhányan nem bírják ki a "lakott terület vége" tábláig.

2011. jún. 28. 21:04
 15/21 anonim válasza:
K G osztom a véleményed! Menjen ha akar de másokat ne veszélyeztessen, maximum az ő pénze bánja ha egyszer tényleg belefut a zsarukba vagy netán utána mennek! Én is láttam már hogy valakit 10 másodperc alatt büntetett meg a rendőr mert nem volt elől rendszámtábla az autós bejött a kis utcába le is parkolt de már kiszállni se volt ideje!
2011. jún. 28. 22:03
 16/21 anonim ***** válasza:

Előfordul az ilyesmi:))

100%,hogy nem büntetnek meg mivel nem tudnak beazonostani,a rendőrt meg úgyse te érdekled,nem kap plusz pénzt ezért,tehát lesz'rja.

De azért óvatosan menj.Sok sikert.

2011. jún. 29. 13:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Na az ilyen idióták miatt lenne jó ha végre lenne rendszám a robogókon is remélem lesz is így végre be lehet azonosítani majd az ilyen tetveket is pl ha letörik az autó tükrét stb, és kedves kérdező szerintem áramot vezess ne robogót:D
2011. jún. 30. 22:20
 18/21 A kérdező kommentje:
Pff...épp hogy nem olyan vagyok hogy letörlöm mások tükrét...sose furakodok be a sorba, nem pesti kis köcsög vagyok...
2011. jún. 30. 22:26
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem, te dunaújvárosi vagy. Kymco Grand Dinked van, 85-re van felhúzva.Mész vele árkon-bokron át, tiloson, zebrán előzve... Hány ilyen van Dunúv-ban? Így már csak megtalálunk! Kezdj el takarékoskodni. Hehe.
2011. jún. 30. 22:40
 20/21 A kérdező kommentje:
xD
2011. jún. 30. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!