Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megtalálhatnak a sünök?

Megtalálhatnak a sünök?

Figyelt kérdés
Ma robogóval kanyarodtam egy 2x2 sávos útra Dunaújvban, csak már eléggé lendületben voltam és előttem csak épp akkor váltott zöldre, s mivel nem akartam belefékezni zárójelen meg zebrán keresztül előztem meg egy autót kb 70el...utána 5 perc múlva megint ott voltam a kereszteződésbe, akkor vettem észre egy eldugott helyen a rendőrautót lehúzott ablakkal...elől álltam a pirosnál és engem fényképeztek..mivel nincs rendszám gondolom nem találnak meg nem?
2011. jún. 28. 19:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
ha nagyon akarnak meg. ezek meg nagyon akarnak ált. ki a tulaj? ha te akkor nyithatod a bugyellárist...
2011. jún. 28. 19:45
 2/21 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy téged fényképeztek,max traffipaxoztak és te is benne voltál,de álló helyzetben tökmindegy.

Egyébként pedig ne érdekeljen,nincs rajta rendszám.Én mindig így közlekedek robogóval.Ha meg elcsapnak ,elcsapnak..benne van,másokat nem igazán veszélyeztetsz mivel robogóval vagy.

Egyébként pedig nem sünök hanem rendőrök.

2011. jún. 28. 19:48
 3/21 A kérdező kommentje:

Rendben... jah az enyém:D

Én is állat módjára szoktam...főleg hogy felvan húzva 85-ig :D

2011. jún. 28. 19:50
 4/21 anonim ***** válasza:
64%

Remélem, hogy annyira büntetnek, hogy meg kell válnod a robogódtól.Te és a hozzád hasonlók ütik el a gyerekeinket, a terhes kismamákat, és mindenkit, aki a zebrán biztonságban érzi magát.Az én városomban már leütötték volna a fejedet, nem sünök, hanem civil, tisztességes emberek. 70-nel, zebrán és záróvonalon előzve, tiloson? Nem pénzbüntetés, hanem börtön!

Kérdésedre, megtalálnak!

2011. jún. 28. 19:52
 5/21 A kérdező kommentje:
Zöld volt a lámpa, közelbe nem volt gyalogos és csak 60al mentem...kell egy kis idő 70ig...nem 3mp alatt vagyok 100on:D
2011. jún. 28. 19:55
 6/21 A kérdező kommentje:
Am meg van annyi eszem 18 évesen hogy nem ütök el senkit...meg hivatásos jogsim van:)
2011. jún. 28. 19:56
 7/21 anonim ***** válasza:
24%
Hivatásos, mi? Zárójelnek hívod a záróvonalat, meg össze-vissza hazudozol. Repülőgép -és hajóvezetőid nincs?
2011. jún. 28. 19:59
 8/21 anonim ***** válasza:
53%
Közlekedj ebben a stílusban nyugodtan, már várják a szerveidet!
2011. jún. 28. 20:03
 9/21 anonim ***** válasza:
53%
Második vagyok,zebrán azért mégsem előzök..és vannak bizonyos határok.
2011. jún. 28. 20:09
 10/21 anonim ***** válasza:
90%

Mégis hogyan kapnának el?

Egy bukósisakos ember egy robogón, amiből van kb. 1000 darab ilyen még az országban, Rendszám nyista.

Ez bizonyíthatatlan.

2011. jún. 28. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!