Suzuki vagy Toyota? (Kérdésed túl rövid)

Egyáltalán nem biztos hogy visszavan tekerve, Mutterom 2006os Swiftjében 32000km van. Garázsban áll csak városba használja de ott is ritkán. Én mindenképp a Swiftet venném.
19/F

Eleve a swift újabb 2-3 évvel, tehát simán hihető hogy kevesebb km. van benne. Mellesleg a 3-4 év alatt az 50e reális.
Persze azt se felejtsük el, hogy lehet a toyotában levő km-ek nagy része pályában került bele, ami viszont akkor már sokkal jobb választás. 100km pálya nagyjából 20-30km városinak felel meg, tehát hiába több, valójában kevesebb. Az autó szempontjából a pályán haladás minden szempontból jobb, ideálisabb. Főleg Mo-n ahol elfogadható minőségű utak nagyjából csak a pályákon vannak, bár néha még azok is kritikán aluliak...
Nehéz kérdés. Itt már inkább az eladó személye, ár, felszereltség, ilyesmik döntenek... Azt azért jó lenne tudni a toyotában a 200e hogy került bele (kicsit sokallom).

nekem 2 kocsim van de az egyik mindig SUZUKI XD
Mert az nagyon megbízható, nekem volt már német járgány is és a Suzuki télen nyáron pöccre indul, nincs vele baj, meg a külseje se csúnya ezeknek az új Swifteknek :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!