Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Buktatok meg valamiből,...

Buktatok meg valamiből, amikor a jogsit csináltátok? Ha igen miből, és mennyiszer? Nem vette el a kedveteket az egésztől

Figyelt kérdés

Én ma buktam meg másodszorra kresszből, és borzasztóan érzem magam, mert tényleg tanultam és készültem rá.

Úgy látszik, még nem állok készen arra, hogy vezethessek.

Más egy könyvet nem nyit ki, és átmegy.. nekem másodszorra sem sikerült.

2011. jún. 24. 20:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem buktam meg semmiből.

Már több mint másfél éve van jogsim

2011. jún. 25. 09:37
 12/20 anonim ***** válasza:

Kitartás!! Meglesz az!! Tudok olyat is, hogy ötödikre lesz meg. Az a baj, h drága :((... Szorítok a kövire!

Nem kell a kérdezőt bántani, mert 100%-os lettél (itt valaki).

Lefogadom, mást fel sem tudsz mutatni magadból, ezért hangoztatod így.

2011. jún. 25. 09:47
 13/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 03:01

vagyok.

Szerintem a kresz-en 3 esetben lehet megbukni:

1: nem tanul rá az ember :) Ezt kizárhatjuk, hiszen azt írta hogy tanult rá...

2: tanul, de nem eleget és nincs szerencséje. Elsőre még ok, de hogy valakinek másodjára is annyira szerencsétlenül jöjjön ki, hogy ne sikerüljön.... Nagyon kicsi a valószínűsége (persze nem lehetetlen esemény... :)

3: rossz módszerrel tanul, és akár az idők végezetéig is próbálkozhat, sosem fog átmenni. Talán ez a legvalószínűb...

Jószándék vezet, ezért is kérdeztem rá, hogy a kérdező adjon további paramétereket, így nehéz lesz segíteni.

Mint minden tanulásnál, a kresz-nél is igaz, hogy a módszer nagyon sokat számít....

Ha pl. a képeseket nem tudja megoldani, sosem fog átmenni. A mi csoportunknál is volt olyan, aki a képeseket sosem tudta megoldani. Elmagyaráztam neki hogy kell, azután már sokkal jobban ment neki...

A KRESZ vizsgánál azért nem kell sok ügyesség, nem olyan mint a rutin vagy a forgalom. Aki tanul rá, az simán meg tudja csinálni. A 100%al csak azért írtam oda, hogy nem lehetetlen megcsinálni, és nem is kell hozzá szuper zseninek lenni hogy jól sikerüljön...

2011. jún. 25. 10:04
 14/20 anonim ***** válasza:
Bocs, csak most néztem a kérdésed.. másfél éve csináltam - 1. voltam
2011. jún. 25. 18:20
 15/20 anonim ***** válasza:

Azt azért én sem értem, hogy KRESZ-en hogy lehet többször is megbukni. Hogyan tanultál? Csináltál teszteket? Ha valamilyen választ nem értettél azt megkérdezted mondjuk az oktatótól vagy valakitől, akiről úgy gondolod, hogy tud segíteni?

Nekem egyébként a rutin csak másodjára lett meg, mert annyira izgultam, hogy az emelkedőn nem indult el a kocsi. Utána már nagyon féltem, hogy csak nehogy az legyen még egyszer. Nem azt kaptam. De cserébe a forgalmim elsőre meglett. Két hibavonallal:)

2011. jún. 26. 20:38
 16/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, jó ezeket így hallani.

Aki kérdezte, hogy hogyan lehet az hogy nem emgyek át kresszen.. hát nem tudom, egyszerűen nincs érzékem hozzá, meg az izgulás is rátesz egy lapáttal.

Az a hülye visszaszámláló óra zavar a legjobban, mert folyton odavonzza a tekintetem, és mire észbe kapok hogy a kérdésen kéne gondolkodni, már alig van időm.

Most vettem egy tesztkönyvet, jó sok feladat van benne, megcsinálom mind, aug.10-én pedig megyek harmadszorra is próbálkozni, hátha sikerül.

Majd megírom hogy átmentem-e.

Hányadik megbukás után kell szigorítottat tenni?

2011. júl. 28. 17:11
 17/20 anonim ***** válasza:
gyakorolj a kresz egyéni gyakorlóprogival ami a vizsgán is van. A kezeddel meg takard el az órát ha zavar. Bár nem akarok bunkó lenni, de ha már most ilyen apróságok elvonják a fiigyelmed, mi lesz a forgalomban?
2011. júl. 28. 19:45
 18/20 anonim ***** válasza:
5. sikertelen után kell PÁV vizsgát tenni.
2011. júl. 29. 14:08
 19/20 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, végül sikerült hibátlanra vizsgáznom, 5 perc alatt végigmentem az egészen :))

igazatok volt, a módszerrel volt a gond..

megvettem az eredeti vizsgakönyvet, mindent megoldottam belőle, a vizsgán pedig minden kérdést ismertem

nem jó, ha csak teszteket oldogatok, ezért buktam meg kétszer

köszönöm mégegyszer! :)

2011. aug. 12. 00:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Én kétszer buktam forgalmin, az akkori oktatómnál. Elõször parkolóból kifelé jövet, az oktatóm belefékezett, máig sem tudom mért. Másodszor meg egy nagyon kicsi helyre akartam beállni. Mondanom sem kell h nem sikerült :(

Nemsokára megyek megint, remélem nagyobb sikerrel. Azóta váltottam oktató!

2012. nov. 14. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!