Mikor vonják már ki a forgalomból a régi korszerűtlen dízel mocskokat?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 22:18
1/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok dízel ellenes,nekem is volt dízel autóm,de amikor előttem vánszorog valami ősrégi fekete füstöt okádó régi szutyok szívódízel amitől megfullad az ember,attól feláll a hátamon a szőr,a 20 éves buszokról már nem is beszélve...
2011. jún. 23. 22:21
2/6 anonim válasza:
Nem kivonni kell őket hanem karbantartani. Amelyik tulaj nem hajlandó annyit áldozni az autójára hogy elvigye egy autószerelehőz aki amúgy 90%-os valószínűséggel tudna segíteni a füst problémáján talán nem is olyan drágán, na attól a tulajdonostól el kell venni az autó forgalmi engedélyét.
3/6 anonim válasza:
Nekem is b@szná a csőröm, ha vidáman elcsühögne mellettem egy Golf1 meg egy 123-as Merci, miközben én a leállósávban várom az autómentőt a lerohadt nagyontrendi műanyag-foschtalicskám mellett. :)
4/6 anonim válasza:
Nem feltétlen kell réginek lennie hogy füstöljön. Tavaly nyáron egy X6-ost láttam, előttem volt, nyomott egy padlógázt és olyan füstöt okádott hogy nem láttam át rajta, miután átmentem a füstön az autó hátulja tiszta korom volt.
Gondolom hajtotta mint állat, + cseszett a karbantartásra.
Egy autó kora sose számít, csak az állapota.
5/6 anonim válasza:
Utolsó: szinte ugyanezt a sztorit tudom elmondani, csak Q7-es TDI Audival. Autópálya, nagy dugó, meleg és annyi csúnya fekete füstöt nyomott az orrunk alá hogy az autónk első lökhárítóján rendesen kicsapódott egy fekete koromréteg csak ettől.
6/6 anonim válasza:
Majd ha mindenki jó létben él kicsiny hazánkban és telik új verdára.
Szerintem ha ilyen ütemben haladunk akkor cirka 20 év múlva .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!