Milyen 50cc-s motorokat tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
lehetőleg ne fűnyíró hangú legyen
lehet robogó crss akármi
2011. jún. 22. 23:44
1/12 anonim válasza:
yamaha aerox
Nekem ilyen van és igen jó gép. Ha kifogsz egy jó állapotút nem is lesz vele baj és robogók között az egyik legjobb.
3/12 anonim válasza:
aprilia sr. nekem is olyan van, nagyon jó motor. :D
4/12 anonim válasza:
Robogók: Aprilia SR
Yamaha Aerox
Piaggio NRG
Gilera Runner
Malaguit F-ek
Váltós "motorok"
Aprilia RS
Simson
A többi 50-es váltós igazából ilyen tingli tangli elég megbízhatatlan, van még 1-2 csak most nem jut eszembe
6/12 anonim válasza:
Bocs, úgy van írva , hogy Neos :D
7/12 anonim válasza:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:34
Az aprilia rs se megbízható, van egy pár haverom akinek olyan van és elég sok bajuk volt vele. Főleg az újakkal.
8/12 anonim válasza:
De még mindig megbízhatóbb mint a többi váltós 50-esek 90%-a :D
9/12 anonim válasza:
egy haveromnak gilera kz ja van 50esnek használja...mentem vele...nagyon bika motor...egyre kell figyelni...nehogy 140nel lekapcsoljanak...probléma egy van: nem mai motor...
10/12 anonim válasza:
yamaha neos nekem 2 éve ilyen van és eddig még csak 1 fékbetétre kellett költeni (2-3000ft)+ benzin és olaj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!