Tudnak egy jó használt verdát ajánlani iskolába járásra?
Tessék! Szavad ne legyen h szart mutattam :D
Én még 700-800ezer körül is félek autót venni, magyarország nem a megbízható emberekről híres :D Az átbaszás mára országos mértéket vett fel
2 kilóért autót venni butaság.
70-80e lesz csak az átírás és a biztosítás.
Ráadásul ennyi pénzért csak romot kapsz, ami havi 15-20e forintodat fogja meg "megenni" alkatrészben és állandóan lerohad az út szélén.
Mellesleg hány km az iskola? Tegyük fel 20. Az oda-vissza 40. Havonta 20 alkalommal jársz be. Az 800 km / hó.
Egy átlagos öreg autó 8-10 liter között eszik, legyünk jófejek, legyen 8 liter. Az havi 64 liter benzin. Mire neked összejön a gép 420 forint lesz a benzin az adóemelés miatt. Az 27,000 forint havonta. És ez csak a benzin, ezen kívül még van olajcsere, kopó alkatrész csere, stb... Lesz rá kereted?
Én is a robogót javaslom, amíg nincs hó kézvédővel és jól felöltözve lehet azzal is járni. 2 kilóért abból tip-topot kapsz és ha 4 üteműt veszel akkor 2 literrel eljársz, mindjárt csak egy 5-ös havonta a benya.
Te ritka buta gyerek vagy. Robogó mióta lassú? Télen, hogy a bús büdös p*csába akarsz száguldozni a jegen/havon? Első nap csinálnál egy balesetet és a biztosításod egy negyedévbe több lenne mint a kocsi teljes ára. Meg felvilágosítalak öcsi, hogy egy bérlet árából nem jársz egy hónapig kocsival, max 2-3 napig.
Ui.: Nem csoda, hogy összeverték a testvéred is. A buta embereket nem tűrik meg a buszon se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!