Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen családi kombit vegyek...

Milyen családi kombit vegyek 5 millió Ft-ból?

Figyelt kérdés
lehetőleg dízelt, és 1-2 évnél nem öregebbet.
2011. jún. 22. 12:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Merci, audi, passat, mondeo. Ja és www.mobile.de !!
2011. jún. 22. 13:15
 2/14 anonim ***** válasza:

Honda Accord Tourer 2.2 Dízel,BMW 320D Touring, Mazda 6 Sportkombi 2.0 D.

Ezek közül még csak a Mazdához volt szerencsém de merem állítani hogy kényelmesebb mint egy 5-ös BMW, elég jó a motorja dízel létére benzineseket megszégyenítő módon lehet vele közlekedni ha rám hallgatsz automataváltósat vegyél! 5 tagú családnak is tökéletes.

Persze ez csak az Én szemszögem!

2011. jún. 22. 14:35
 3/14 anonim ***** válasza:

Mercit, Audit, BMW-t, Jaguart rögtön felejtsd is el, ennyiért nem kapsz csak 4-5 éveset, vagy ha mégis lenne 5 millió alatt az olyan is... Ha van garanciakönyve az autónak (márpedig elvárható lenne egy páréves autótól) akkor feltétlenül vigyétek el oda ahol eddig szervízelték és kérjetek állapotfelmérést az autóról. Amúgy fiatalabb autót ennyiért már újat is kapni, de az nem igazán családi méretű kombi, helyette inkább ezeket nézegesdd:

-Citroen C5: [link]

-Volvo V70: [link]

-Subaru Legacy: [link]

-Toyota Avensis: [link]

-Saab 9-3: [link]

2011. jún. 22. 16:29
 4/14 anonim ***** válasza:
szerintem 2 milliónál ne vegyél többért, hogy maradjon pénz szervízre :)
2011. jún. 22. 18:38
 5/14 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz !

2-2,5 millából komoly autót tidsz venni, ha nem kimondottan egy típusra fáj a fogad.

Amit én ajánlok az a chrysler, vagy plimuth Voyager, vagy dodge caravan. Szinte mindegyik ugyanaz, a legkisebb is 6 személyes, de általában 7 fős. A grand kiviteleknek jóval nagyobb a csomagterük.

Érdemes körül nézni, tele extrával, és aránylag olcsón megvásárolhatók.

Pl : Magam 400 ezerért vettem egyet, most 1,2 millában van, de minden jó már rajta. Még 1-2 százezer, és szép is lesz. Ennyiért mást ilyen kategoriában nem kapok.

2011. jún. 22. 19:27
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha nekem 5 millám lenne kocsira és nagy családi autó kellene akkor BMW 525d Touringet (kombi) vennék.

Ha nem is 1-2 éves de legalább BMW.

2011. jún. 22. 20:16
 7/14 A kérdező kommentje:
köszönök minden választ és lehet azt csinálom hogy 2-t veszek, de olcsóbbakat. Kb 2 milla környékén és valamivel idősebbet hogy ne bukjak sokat.. a volvo és a mazda elgondolkodtat viszont.
2011. jún. 22. 22:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Csak Német autót vennék a helyedben és azt sem itthon hanem külföldön. Utána meg használnám 1 évig őket E rendszámmal. Ja és csak dízelt.
2011. jún. 23. 08:28
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Én meg a helyedbe német autót nem vennék, főleg nem újabbat.
2011. jún. 23. 08:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Utolsó! Mégis mit vegyen olaszt vagy franciát?! Inkább gyalog járjon... :D
2011. jún. 24. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!