Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol tudok olyan családi házat...

Hol tudok olyan családi házat keresni Miskolcon ami kb. : 8-10 millió Ft és 100 nm-es és 700 nm-es telek van hozzá és nyugodt helyen van?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 15:11
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és 3 szoba kéne:
2010. jan. 2. 15:15
 2/9 anonim ***** válasza:

100nm,nyugodt helyen ennyiért?

hol élsz?

az 53nm-es másodikon levő avasi lakásunkat árulják 7millioért,ugy hogy butor gyakorlatilag 70es évek ota nem volt cserélve,és ablakcsere is kell...

2010. jan. 2. 15:19
 3/9 anonim válasza:
Perecesen talán lehet kapni 11-12 milla körül ilyet.Bnőmék évekkel azelőtt vettek ott,jelenleg nem tusom,hol tartanak az árak.De sztem Miskolc "belső részén" ilyen nem létezik ennyiért.
2010. jan. 2. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Tállyán (40km Miskolctól) tudok olyat, ami ezeknek a paramétereknek megfelelne.
2010. jan. 2. 16:22
 5/9 anonim válasza:
sehol?:D
2010. jan. 2. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Nézd meg pl. a toplak.hu-n, hogy van-e ilyen.
2010. jan. 2. 17:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha valami hasznát ingatlanos oldalon keresgetnél, nem itt? Mit vársz, valaki majd azt mondja "vedd meg az én házam"?
2010. jan. 2. 18:07
 8/9 anonim válasza:
Hello! Hàt, én tudnék egyet,Miskolctol olyan 15 km-re, egy csendes , de nagyobb faluban. Igaz, kellene rà kolteni , félig van kész, a tetotér nincs még beépitve, ami 2 nagy szobàt és egy furdoszobàt jelenthetne. Lent van két nagy szoba, egy hatalmas nappalival, furdo, spàjz, konyha, a hàzhoz kert van...Ilyen àllapotban ér 8 millio korul, szerintem még egy 2 milliot kellene ràszànni...
2010. jan. 3. 10:30
 9/9 anonim ***** válasza:
inkább miskolc mellett nézegess,felsőzsolca,onga,gesztely,bár vannak nem szép részek,de mindegyiknél van nyugis rész,közlekedés is jó,kocsival 10 perc,és sokkal jobb árakon
2010. jan. 3. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!