Versenyenduroval (ktm) részt lehet venni amatőr krosszversenyen?
10:36
Látom te se adtál neki túl sok használható információt.
Le is írtam, hogy sajna nem tudom a választ. És igen, tudom, hogy motorokról van szó.
10:14
az egy teljesen más kategória, ott az indul aki kitudja fizetni a nevezési díjat, egyébként a rallyba bekerülni nagyon nehéz, először szponzorok nélkül, saját autóval kell bizonyítani
nos, exc sorozatról van szó, ugye?
hát én lehetségesnek tartom a részvételt
bár lehet, hogy a versenyen hátrányba leszel rendesen, ha jól tudom önindító, világítás, km óra minden van rajta ami ugye plusz súly, ha kétütemű akkor meg még nagyobb lehet a hátrány
bár azt hiszem, hogy van külön versenyenduroknak való verseny is
Egy nagyon régi példa: Monorierdőn krossz versenyt rendeztünk. Egy illető egy, szinte utcai CZ-vel indult. Mivel megfelelt a műszaki átvételen engedték idulni. Annyit kellett megoldania, hogy az irányjelzőket leszedni, lámpákat leragasztani.
Igaz végig kínlódta a pályát, de megcsinálta. Miután vége volt a versenynek szépen haza gurult a gépével. Piliscsévet már nem vállata be!
Szóval összegezve: ha a verseny kiírásnak, ezen belül a műszaki előírásoknak megfelel lehet vele indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!