Mi történne, ha leengedném az olajat, és beindítanám a motort?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy tilos, meg tönkre menne a motor, de mi történne?
Lenne valami hang, csörgés, vagy zörgés, hogy nincs benne motorolaj, és úgy indítom be a motort?
Miért menne tönkre?
2011. jún. 20. 12:27
1/7 anonim válasza:
Próbáld ki és dobj egy infót! Károdon akarunk tanulni! Hi...Hi.
2/7 anonim válasza:
Én be szoktam indítani, de szigorúan csak 1-2 másodpercre. Ilyenkor még kijön némi használt olaj.
Utána beletöltök 3-4dl friss olajat és és ismét rövid indítás. Ez még szokott némi koszt kihozni.
Ezek után csavar vissza és feltöltés. Évek óta így csinálom, még nem lett baj belőle.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen értem.
De engem az érdekelne, ha több percig járatnám, úgy, hogy nincs benne egy csepp motorolaj se.
2011. jún. 20. 12:51
4/7 anonim válasza:
Na figyelj itt mondhat bárki bármitt,nembiztos,hogy igaz. Próbáld ki és az a biztos.
5/7 tetro válasza:
nekem évekkel ezelőtt egy kontár szerelő motorolaj cserénél leengedte az olajat, de rossz helyre töltötte aztán az újat. olyan 40km-t mentem vele. éreztem valami furát, de annak tudtam be hogy régen ültem azon a motoron. hallani meg nem nagyon hallottam semmit, mert sisak meg menetszél. amikor meg már hallottam a zörgést, már mindegy volt.
6/7 anonim válasza:
Semmi sem történik, csak besül a motor..
7/7 anonim válasza:
Az olaj a kenésre való. Nincs olaj = nincs kenés. Megnő a súrlódás és besül a motor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!