Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eddig hányszor ütöttetek el...

Eddig hányszor ütöttetek el bármilyen állatot?

Figyelt kérdés

Én félév alatt egy nyulat, ami éjszaka kiugrott elém, egy macskát, amikor indultam el egy parkolóból és ráfordultam, meg egy kutyát, ami kifutott az árokból és csak a nyüszítését hallottam és koppanást. Ti eddig hányat csaptatok el és hogyan?

(Azért is érdekel, mert egy valaki megszólt, hogy tanuljak meg vezetni, bár szerintem ez független a rutintól, kíváncsi vagyok mások eseteire is)

2011. jún. 17. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én egyszer mikor tanultam vezetni, kb 1 éve, az oktatómmal 40-el elcsaptunk egy galambot. Én lassítottam, ő meg mondta, hogy minek, úgy is elrepül... A szélvédőn koppant... :D oktatóm meglepődött :D
2011. jún. 17. 22:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Én egyszer Porschéval belerohantam egy, az út fölött röpdöső verébrajba 240-nel, néhány sajnos a lámpán kötött ki.
2011. jún. 17. 22:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezt is meg akartam kérdezni,mert én ugyan még nem ütöttem el "emlős állatot vagy madarat",bogarat igen:),de rengeteg esetem volt már.Mindenféle állattal volt már dolgom,de még nem sikerült elcsapni egyet sem.De sokszor minden vezetési tudásomra szükség volt.De a leírtakból úgy látom,hogy szerencsés vagyok vagy az állataim szerencsések inkább.:)
2011. jún. 17. 22:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Semmit, és nem is akarok semmit elütni!

Tanulj meg vezetni...

Na igen, de ha mondjuk este a sötétbe mész, és 60-65nel mész, akkor állj meg 15 méteren, ha eléd szalad egy macska...

2011. jún. 19. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!