Hol keressek sofőr munkát?
Lehet nem ide való, de ezt azért többen nézik.
18 vagyok B és C-s jogsival, nyárra szeretnék valami sofőr állás félét, mert szeretek vezetni és tudok is. kamionos családból származok szóval ismerek is sok mindent.
annyi hogy nem igazán találok munkát:S egy valaki hívott de az messze volt meg csak gyümölcsföldre.
soforallasok.info-t nézegetem de ott sem találok semmit:S
Segíteni sajnos valójában nem tudok csak pár gyakorlati jó tanáccsal szolgálni.
Az Expresszt napi szinten böngészd és azonnal csapj le rá ha érdekeset látsz.
Te is adhatsz fel hirdetést - a lakóhelyed közelében ésszerű.
Olyan helyen ne is próbálkozz ahol "regisztrálnak" és ígéretekkel traktálva lehúznak pár ezerre - az csak nekik okosság onnan melód nem lesz.
Taxis ismerős nincs? Akivel spanolhatnál a kocsit felesben használva (persze pár papír kell még hozzá).
A "messze volt" pedig egy ÁLLÁS amit el kellett volna fogadnod.
A semminél jóval több és onnan is keresgélhetsz tovább.
Váltani kell - de csak ha a jelenleginél jobb lehetőség adódik.
Sok sikert!
18 éves 6 hónapos jogsis fiúra senki nem bíz sofőr állást. Pláne nem C-set, hiába van jogsid rá.
Szerintem még egy darabig ne is keress ilyen téren, tök értelmetlen.
Előző:
Taxis pedig nem lehet, mert ahhoz PÁV II. kell, annak letételéhez pedig szükséges a 2 éves folyamatosan érvényes vezetői engedély. És mivel a B+C-t legkorábban 17,5 évesen lehet megszerezni, így kizárt, hogy 19,5 éves kora előtt lehessen PÁV vizsgája.
A1-es jogsit elfogadnak??!
Na az vicces - de így legalább értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!