Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagymotorosok! Ti hogy jutotta...

Nagymotorosok! Ti hogy jutottatok arra az anyagi szintre hogy ilyen gépet megengedhettek magatoknak?

Figyelt kérdés

Tudom,alapjáraton nem tartozik ez senkire , de még is érdekelne hogy milyen anyagi hátteret kéne magamnak felépiteni hogy ezt megtudjam engedni magamnak.

LÉgyetek szivesek kort és ha nem tabu akkor foglalkozást is!

Köszönöm

2011. jún. 14. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
használt motor
2011. jún. 14. 17:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Először is 18 évesen vizsgáztam B kategóriából majd érettségi után, tanfolyamokra jártam meg motorozgattam is először robogó majd folyton nagyobbakra váltottam. Kezdő pénzem egy örökség volt nem volt jelentős összeg de kezdő motor árába belefért. először fuvarozó voltam azzal kerestem pénzt majd, 21 évesen leszoktam a dohányzásról és a folytonos ivászatról is aminek az ára megtérült. 26 éves vagyok számítógép szerelő és persze szüleimnél lakok így nagyban megmaradt a pénzem, de már nem fordítok több időt motor vásárlásra mert össze költözést tervezem a barátnőmmel :)
2011. jún. 14. 17:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyelőre még nincs nagymotorom, csak tervben, de nemdrágább, mint egy normális autó.
2011. jún. 14. 17:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon egyszerű dolog...legalábbis számomra. Mivel nekem a motorozás az életem, ennek rendeltem alá mindent. Nincsenek jó ruháim, drága márkás dolgaim, stb... Viszont van egy Chopperem, amit természetesen hitelre vettem és boldogan fizetem még 4 évig kb. 22éves vagyok és alkalmazott vagyok, 90e. forintot keresek és a szüleimmel lakom.
2011. jún. 14. 17:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs nagymotorom, szerettem volna de lemondtam erről.

Van aki hitelre vesz, van aki gyűjt rá.

A legtöbb motoros a környéken elég gazdag. Van az utcában egy srác aki a szüleinél dolgozik, a szülei mellesleg nagyon gazdagok. Egy másik fickó vállalkozó és szintén motoros, annak egy motoros haverja külföldön dolgozik és még van pár ilyen.

Olyan is van aki csalásból, feketén való kereskedésből él, és a fiainak vett motort. Az egyik kis köcsög egész nap fel-le megy a faluban jogsi és egyebek nélkül.

Szinte nem is tudok olyat aki egyszerű alkalmazottként dolgozik és nagymotorja van. Ja de egy MZ-sről tudok:)

2011. jún. 14. 21:50
 6/9 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a válaszuokat , mindenki hozzászólását hasznosnak pipáltam! SAjnos énis ettől félejk hogyha nemvagyok pénnzel teli akkor annyi nekem...ám most 17 évesen diákmunkából szeretnék majd egy 125re valót.... csak ez 450es órabér mellett kicsit nagy falat... ugyh még se jogsi se bukó se kabát kesztyű stb....:S majd egyzserr addig türelmesen gyűjtök
2011. jún. 14. 22:00
 7/9 anonim ***** válasza:
17 vagy és azon filózól, hogy miből veszek nagymotort? Ha szorgos vagy diákmunkával egy nyáron simán megkeresel 180-210 ezret. Ebből kijön egy jó mz, kabát meg bukó. Később reméljük lesz munkád és tudsz venni nagyobbat. Haverom is vett egy 600-as ninját 550 ezerért és nagyon jó gép. Semmi baja. Nem kell itt milliomosnak lenni és 3,5 millióért új gépet venni. Ha nagyon akarod meg lesz az a nagy motor. Továbbá van ismerősöm aki 18. születésnapjára kapott egy gsxr600-at. Ilyen az élet. Én is egyetem mellett dolgozok és gyűjtögetek serényen.
2011. jún. 15. 13:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Igaz nem új motor de most vettem egy 250es banditot 06.04én. Szobafestőnek tanulok :D és az ösztöndíjat gyűjtögettem már vagy 1 éve ( 25ezer ft havonta :D ) és még eladtam az akkor motoromat (Yamaha TDR) amit 16 évesen vettem 2 hónap nyári munka árából. 130ezer ft-ért. Szóval eladtam a Yamahát meg gyűjtögettem keményen és most megvan a Bandit 250 + jogsi (Ak.) folyamatban. Hétfőn 20án lesz a Kresz vizsgám. Ja és az a 450ft-os órabér az jó :D nekem 411ft-os volt meg mindenkinek aki ebben a gyárban dolgozott szóval nemvolt különcködés hogy ez diák munkás...

18F ;)

2011. jún. 15. 16:10
 9/9 A kérdező kommentje:
SZándél és szorgalom van bőven ,abból sosincs hiány! csak ölni kell 1 munkanapért ezért nehéz:S Ö)rülök ha a fizetésem havi szintem 20 felé megy
2011. jún. 15. 22:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!