Mire számíthatok? (Bővebben lent)
5 éve volt 50.000 ft + 10 hónap eltiltás!
Azóta kicsit szigorodtak a dolgok! A kocsiba amugyis tankolni kell uh sztem jobban jársz ha keresel egy jogsis tagot és adsz neki egy kis zsetont minthogy egész uton azon rettegj hogy nehogy megállítson a sün!
Meg hiába tudsz te vezetni ha ( ne adja isten)más hibájábol van baleset akkor is rákursz!Remélem megfogadod a tanácsomat!
Bocs h ilyen hosszura sikeresett.
Ráadásul kocsiból egyből kiszúrnak,még ha motorral mennél akkor ok,mert ahhoz korba megvagy meg ugye bukó(motorral se helyes jogsi nélkül..)
De szerintem ha kicsit hosszabb a táv/sok sün jár arra akkor hosszú távon megéri valakit találni aki segít jogsival,ha csak pár utca ahol kb semmi élet,ott szerintem mehetsz,bár te tudod én nem akarlak biztatni..
(Elöttünk lévő utcába bukó nélkül rohangálnak,ami szigorúan tilos és ugye egyből kiszúrják őket..)
Hát ha hosszabb úton muszáj vezetned, akkor a következőket fogadd meg:
Mindig valamilyen autó mögött menj, sohase elöl, mert a rendőrök főutak végén mindig az elölmenőket állítják meg szúrópróba szerüen. Csak úgy kocsisorba nem mnennek be.
Ha rendőrautó kerül mögéd, index jobbra és állj meg, vagy fordulj be valahova, esetleg válts sávot. Ne is legyen ideje gondolkozni, hogy ellenőrizze e az adott autót.
Ne lépd túl a sebességet, kerüld a dugókat és figyelj, hogy ne legyen semmi baj az autóval, egy égő se legyen kiégve, stb.
Nagyjából ennyi. Ha ezeket megfogadod, nagy esélyed van elkerülni őket.
Ha elkapnak akkor kb 100-200 ezer bünti és 1-1.5 év körül tiltanak el.
Ezt te tudod hogy neked mi mennyit ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!