Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Belém jöttek hátulról, mire...

Belém jöttek hátulról, mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Hátulról belém jöttek. Első ránézésre csak a hátsó lökhárító sérült. Viszont vonóhorog van az autón, ami felfogta az ütközés nagy részét. A fő probléma, hogy az ajtók kissé nehezen záródnak, az ajtók és az oszlopok között a hézag kisebb lett. Mire számíthatok?
2011. ápr. 19. 20:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha az oszlopok is elmentek akkor semmi jóra.

Milyen és mikori autó?

2011. ápr. 19. 20:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Lacetti kombi, 2005.
2011. ápr. 19. 20:38
 3/11 anonim ***** válasza:
ha nem te voltál a hibás és a másik fél felvállalja akkor majd kimegy egy kárszakérö felméri a kárt és az alapján fizet a biztoító. nem írtad a kocsid tipusát és az évjáratát de ha már eldeformálodott az egész vázszerkezet akkor sajnos az már sose lesz olyan mint új korában.de így láthatatlanban nehéz bármit is megállapítni. tegyél fel róla egy képet.
2011. ápr. 19. 20:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem a felelősség a kérdés, aki belém jött elismerte. Képet most nem tudok feltenni...
2011. ápr. 19. 20:43
 5/11 A kérdező kommentje:
pont attól félek, amit 20:42 írt, hogy "soha nem lesz már az igazi", hogy térítik ezt meg nekem?
2011. ápr. 19. 20:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Sajnos sehogy... Ezért kell vigyázni a sok gyökérrel, aki az ember seggébe mászik, mert hiába lesz ő a felelős, ha bele megy az emberbe, teljes kártalanítás nincs a biztosításban...
2011. ápr. 19. 21:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom mire vigyázhattam volna, ha álltam egy helyben...
2011. ápr. 19. 21:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen dolog sajnos! Nem volt kicsi az az ütés, ha nehezen csukódik az ajtód! A kárfelmérőnek mindent mondj egy tüzetesen, nehogy kiszámlázzanak egy lökhárítót fényezéssel!:)
2011. ápr. 19. 21:14
 9/11 anonim ***** válasza:

"Nem tudom mire vigyázhattam volna, ha álltam egy helyben..."

És mire lehet vigyázni, ha mondjuk már jó ideje sárga a lámpa, már neked is piros lenne, ha átmennél, de még a mögötted lévő is át akar menni? Ne állj meg a piros előtt? Hidd el, utálom az ilyen gyökereket, akik nem tudnak vezetni, de azért próbálkoznak! És nem is lenne semmi gond, ha fizetnék a teljes kárt, de ugye azt senki nem fogja...

2011. ápr. 19. 21:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Hogyne? A teljes kárt fizetnie kell a biztosítónak, sőt, ha ügyes vagy még marad is pénzed, de sajnos már nem S-mentes (ha egyáltalán az volt) a kocsid. Bár ha nem lenne nagybb gond, a lököst még nem nagyon mérik festégrétegmérővel (csak a komolyabbakkal), így eladható s-mentesnek:)
2011. ápr. 20. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!