Milyen olajat vegyek a motoromhoz?
Figyelt kérdés
Arról lenne zó hogy pár napja vettem egy 50 ccm-es Derbi senda extreme típusú motort és kifogyott benne az olaj.
Fogalmam sincs hogy mi lenne bele jó.
A Castrol-ba gondolkoztam de amíg nem vagyok benne biztos addig nem akarom megvenni.
Aki tudja az kérem írja le a márkát és azon belül a pontos típust is.
A válaszokat minél hamarabb várom mert 5 óra körül már mennék és venném is az olajat.
2011. jún. 8. 15:09
1/4 anonim válasza:
Szinte mindegyik nagyobb márka csinál jó olajat kétütemű motorhoz. Vehetsz Castrolt, de csak full szintetikusat, akkor lesz hosszú életű a robogód. Én mondjuk a Repsol Scooter nevű olaját használom, az bevált.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ de azt még hozzá tenném hogy aki nem tudja de ez nem robogó hanem supermoto.
Akkor ahhoz is csak full szintetikusat?
2011. jún. 8. 15:33
3/4 anonim válasza:
Én Valvoline Scooter-t használok a Yamaha DT-be, bejáratva is ezzel volt felújítás után és szépen tette a dolgát. Egyébként nagyjából bármilyen szintetikus illetve rész szintetikus olajat használhatsz, mert mókus vakítás, hogy van köztük bármilyen különbség!!! Csak ásványit ne tegyél bele, a kenést az is csinálná rendesen, csak füstölne kegyetlenül és sok koksz rakódna le a kipufogóban. Ja és arra figyelj nehogy 4T(10W40)olajat tegyél bele, mert akkor b.szhatod.
4/4 anonim válasza:
én suzuki rmx 50-be putoline gp80at tettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!