Suzuki Hayabusa vagy GSX-R1000 a jobb?
Figyelt kérdés
Nemcsak sebességre meg árra gondolok.2011. jún. 7. 14:29
11/17 A kérdező kommentje:
Mint írtam én nem vagyok nagy motoros (csak egy Babettám van) és tényleg szörnyű dolog ez, de ettől eltekintve sztem bőven lehet az ilyen gyors motorokkal is értelmesen és normálisan motorozni. Meg igazából ez nem is a kérdéshez tartozik :/
2011. jún. 7. 15:34
12/17 anonim válasza:
1000resből van sok..vegyél hayabusét az szép nagy mutatós:)
13/17 A kérdező kommentje:
Hát ha fenn tudnám tartani és lenne nagymotorjogsim akkor a Babetta mellé mindenképp kéne :D
2011. jún. 7. 16:50
14/17 anonim válasza:
15:01
És ezt ki kérdezte? Nagyon okos lehetsz, ha egy baleset alapján általánosítasz...
Ennyi erővel az összes motoros barom, mert tegnap lejött egy elém.
16/17 anonim válasza:
gsxr...
fogyasztársa ugyanaz a kettő, sebességre pedig mindenféleképpen jobb a gsxr, bár a kérdés értelmetlen, mert egyiket sem lehet kimotorozni
17/17 anonim válasza:
Akit érdekel egy ilyen motor esetében a fogyasztása (ember, ez ezek szupernagy teljesítményű sportmotorok!), az ne vegyen ilyet...
Amúgy teljesen felesleges mind a kettő a közutakra, túlteng bennük az erő és igazából 200 felett kezd el élni mindkét motor, azt meg ugye itthon max. zárt pályán lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!