Suzuki Hayabusa vagy GSX-R1000 a jobb?
Figyelt kérdés
Nemcsak sebességre meg árra gondolok.2011. jún. 7. 14:29
1/17 anonim válasza:
Hayabusa sport-túra, GSX100R meg sport. Más kategória a kettő.
2/17 A kérdező kommentje:
Hát, de a Hayabusa is részben sport szóval sztem összelehet hasonlítani őket sőt úgy tudom a Hayabusa gyorsabb mint az 1000-es.
2011. jún. 7. 14:47
3/17 anonim válasza:
Részben sport. És ez a kulcsszó. A körpályán az ezres GSX-R-rel lazán körbemotorozod a Hayabusát, mert ott egy nehézkes, ormótlan dög. Viszont hétköznapi használatban jobb a 1300-as, mert kicsit nagyobb, kényelmesebb, nem kell rajta annyira kuporogni és hosszú távon előnyösebb a nagyobb, nyomatékosabb, kevésbé ideges motor.
4/17 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy jobb. Kinek mi a jobb az relatív. Most valószínű meg akarod kérdezni, hogy nekem mi a jobb. Ne tedd...
Fogalmazz meg egy új kérdést kérlek. :)
5/17 A kérdező kommentje:
Úgy tudom vannak direkt sport célra épített Hayabusák is vagy nem? Nem vagyok nagy motoros szóval bocsánat ha értelmetlen a kérdés :)
2011. jún. 7. 14:52
6/17 A kérdező kommentje:
Igen ez nem lehet mert mindegyik másban jobb, de mondjuk irányíthatóság, sebesség, fogyasztás...stb ott melyik lehet jobb? Meg személyes vélemények is érdekelnek, hogy ki melyiket fogadná el ilyen meg olyan okból! :)
2011. jún. 7. 14:54
7/17 A kérdező kommentje:
Ja én amúgy a Hayabusát fogadnám el azért mert CSAK! :)
2011. jún. 7. 14:56
8/17 anonim válasza:
Mindkettővel kiválóan lehet gyalogost gázolni a zebrán. Egy szolnoki haverotok megtette, kawával az igaz, de az itt most lényegtelen.
9/17 A kérdező kommentje:
Hát akkor gyalogosgázolásokban egyformán jók, de talán a Hayabusa jobb ott mert nagyobb :D
2011. jún. 7. 15:05
10/17 anonim válasza:
Látom, hogy nem értetted meg a problémafelvetésemet. És ezért az éretlenségért gyűlölök minden motorost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!