A 2 ütemű motorok miért környezetszennyezőbbek, mint a 4 üteműek?
21:51
Az már nem ok, hanem okozat. :)
Értelmesen magyarázni? Dehogynem, tudunk! Várj, előveszem az értelmesebbik énemet...
1.:
Nem is igaz hogy a 2T környezet szenyezöb mer nekem a Szimson sem szenyezi de bezzeg a BKV buszok füstölnek mint az álatt és nekik senki sem szól!!!!!! Mocskos korupt banda!!!4!!!
2., mintegy válasz erre:
Azért mert nekem az ezres három hengeres swift is négyütemű és az nem szenyez mert a suzuki a legjob autó.
3., itt már elszabadul a pokol:
Elmész a *******ba te életidegen, vesztes csórós Suzukis!!!!! A BMW ezerszer job!!!!!!!
Innentől gyakorlatilag mindegy, mert a válaszok túlnyomó többsége ezeknek a permutációjából áll.
Hát most szívemből beszéltél. Amúgy látom nem csak nekem van már elegem ebből, ezért nem is nagyon írkálok már, mert hiába adsz normális választ, vagy annyit nem bír mondani, hogy "ja", vagy te vagy a hülye. A Sámson, kis Swift, meg BMW rajongók, meg a robogósok meg mindig jót mondanak, mert az ilyenek kérdeznek itt is. Tisztelet a kivételnek.
Ez a kérdező meg szerintem már azért is csak szórakozik, meg értetlenkedik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!