Lassan meglesz a jogosítványom, és szeretném megtudni, hogy ti mit gondoltok arról, hogy Suzuki Marutit vegyek első autónak. Fúrni kell amit kinéztem magamnak, mert eszi az olajat. Amúgy szerintem jó autó, mert kicsi. Mit gondoltok róla?
25-ért nagyon jó vételt csinálsz vele, ha még a motorja nem is ok, ennyiért még üzemtelen kipsolszkit vagy trabantot de még biciklit se kapsz, én megvenném a helyedben, mert ritka szerencse kell hogy 25-ért autót adjanak aminek papírja van és még megy is.
2011. jún. 2. 14:55
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget, valószínűleg őt veszem meg.:)
2011. jún. 2. 20:46
13/16 anonim válasza:
Nem baj, az átírás lesz még egy 30-40...
2011. jún. 2. 20:52
14/16 anonim válasza:
"Nem baj, az átírás lesz még egy 30-40..."
És?
Huszonötezer Forintos AUTÓ, aminek papírjai is vannak!!! Ha nem árok vele, legrosszabb esetben eladom 150-ért. De sok hülye van...
2011. jún. 3. 09:53
15/16 anonim válasza:
Egyszerűen megúszható az átírás, megveszed üzembentartóival, azzal csak 3-4 ezer, még a biztosításon is lehet sokat spórolni ha szüleid-nagyszüleid-kerszt szüleid nevére iratod, akinek már jó ideje van jogija, akkor 10ed annyi lesz a bizti, aztán ha megunod vagy nagyobbra vágysz akkor meghirdeted 70-ért, annyiért elviszik, de ha nem akkor a bopntós is ad érte legalább 30-at
2011. jún. 3. 18:30
16/16 anonim válasza:
de tényleg ez a sok "tuti meghalsz vele" idióta meg társai...tanuló autónak a legjobb!!!föleg szerelő rokonnal!
A totalcar népítéletet olvasgattam, ott kb 3 an írták h baleseteztek és 1 karcolás nélkül úszta meg(90 nel belementek) a másikba fékezés nélkül hátulról neki volt egyedül agyrázkódása...érdekes h ott 20 emberből 18 dicséri ezt a tipust!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!