Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Maruti első autónak?

Maruti első autónak?

Figyelt kérdés

Lassan meglesz a jogosítványom, és szeretném megtudni, hogy ti mit gondoltok arról, hogy Suzuki Marutit vegyek első autónak. Fúrni kell amit kinéztem magamnak, mert eszi az olajat. Amúgy szerintem jó autó, mert kicsi. Mit gondoltok róla?

17/F

2011. jún. 1. 22:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Rakás szar, és ha karambolozol azért jó mert 100% hogy nem szállsz ki belőle élve. Kicsi, de legalább nem megy. Egy nagyobb, de hasonlóan olcsó autót javasolnék elsőnek, mondjuk amiben van anyag is.
2011. jún. 1. 22:05
 2/16 anonim ***** válasza:

Ha Marutit szeretnél, akkor nézz olyat ami nem eszi az olajat, mert drága mutatvány lesz.

Nem tudom mennyire szokás fúrni a Marutik blokkjait, de ha csak gyűrűzni akarnád az is sok munkaóra, amit aztán keményen megfizetsz. Ha felfúrják ugyanaz, csak még rájönne a gépmunka költsége.

2011. jún. 1. 22:13
 3/16 A kérdező kommentje:
25 ezer forint, mert valami néni adja el. Gondolom széthajtva sem volt, nagybácsim autószerelő, ő mondta, hogy amúgy jó, csak fúrni kell. Megfúrja ő nekem olcsóbban.
2011. jún. 1. 22:24
 4/16 anonim ***** válasza:
Hááát, szerintem gyűjts még és vegyél egy normális... Nem mondom, hogy autót, mert a Suzuki se az, nemhogy a Maruti!. Szóval vegyél inkább egy autót! Tényleg az az egyetlen jó tulajdonsága, hogyha karambolozol, egy pillanatig sem szenvedsz, mert azonnal meghalsz. Meg aztán 25 ezerért nemhiszem, hogy olyan autót kapsz, ami nem robban le alattad.
2011. jún. 2. 01:22
 5/16 anonim ***** válasza:

"Hááát, szerintem gyűjts még és vegyél egy normális... Nem mondom, hogy autót, mert a Suzuki se az, nemhogy a Maruti!. Szóval vegyél inkább egy autót! Tényleg az az egyetlen jó tulajdonsága, hogyha karambolozol, egy pillanatig sem szenvedsz, mert azonnal meghalsz. Meg aztán 25 ezerért nemhiszem, hogy olyan autót kapsz, ami nem robban le alattad."

Igen. Megkaptad a lehető legjobb választ, hogy ne legyen egy olcsó, megbízható, agyon nyüstölhető, szervízmentes autód. Ezt a választ értsd úgy, hogy vegyél öreg széthajtott, százszor szarrátört, BMW-t, mercedeszt, audit, bontószökevényt, mert a suzuki az nem trendi. A másik marha (az első válaszoló) is beírja minden suzukis kérdéshez, hogy meghalsz benne, vele nem kell foglalkozni. Azt egyik se mondta, hogy a arutiba csak alkatrészt nehéz vadászni, ha nagyritkán beszarna. Egyébként, ha 25.0000-ért meg tudod venni, én azt mondom, ha komplett motort kell cserélni benne, akkor is megéri. Ha fúrni kell a motorját, megfuratod, még mindig olcsóbban jössz ki vele, mintha hasonló BMW-t hordanád hetente a szervízbe. Majd jön a sok marha, hogy fúj suzuki. Indiai vacak a maruti, de megbízható, és nem fog sehol cserben hagyni.

2011. jún. 2. 10:14
 6/16 anonim ***** válasza:
Ja, igen, majd ki felejtettem:
2011. jún. 2. 10:15
 7/16 anonim ***** válasza:

...

Mivel 17 éves vagy, nyilván jó, hogy olyan válaszolók válaszolnak neked, akik a javaslatukkal már csak a biztosításban is minimum évi 250.000 FT-os autót akarnak neked. A Marutival ez maximum 70.000 lesz évente. Persze, más f.... könnyű verni a csalánt, igaz, kedves válaszolók?! Gondolom, ha 25.000-ért vesz autót, nem veti fel a pénz.

2011. jún. 2. 10:17
 8/16 anonim ***** válasza:

Első autónak teljesen jó. Aztán ha lesz majd spórolt pénzed egy két éven belül úgyis lecseréled egy kategóriával nagyobbra. Vagy most még gyűjtesz hozzá és veszel egy Swiftet vagy egy 1-2 Golfot.

Én inkább gyűjtöttem még pénzt és egy viszonylag fiatal (10 éves) Seatot vettem. De a te döntésed hogy most megveszed és a késöbbiekben raksz mellette félre pénzt.

2011. jún. 2. 12:15
 9/16 anonim ***** válasza:
huszonötezer forint!!!! Mondd, hol van az a maruti, megveszem én a asszonynak!
2011. jún. 2. 13:06
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem már meg kellett volna venned azt gondolom!

Valóban nem egy Euro Ncap nyertes autó, de helyben elrohangálni tökéletes.

Nekünk is volt és soha semmi gond nem volt vele, igaz zabálta az olajat, de meg volt engedve neki. Szegénykémet mindig csutkagázon használtuk, de bírta jól.

Ügyes és egyszerü kis gépezet!

2011. jún. 2. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!