Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik robogó a jobb? Aprilia...

Melyik robogó a jobb? Aprilia SR50 vagy Yamaha Aerox?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 17:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de nagyon ritka az SR tuning...yasuni pufó mehet igaz sr-re is ?? :D
2009. márc. 18. 20:18
 12/15 anonim válasza:
Mind1, hogy melyiket veszed sztem! De ha lány vaggy akk énis inkább az SR-t ajánlom, de ne DITECHET MERT AZ EGY F***... mindig csak a baj van vele..
2010. jan. 29. 20:33
 13/15 A kérdező kommentje:
Aerox lett...olasz nem kell ;):D köszi a válaszokat. :)
2010. jan. 30. 12:45
 14/15 anonim válasza:
nálam egyértelműen aprilia.mivel 2004től piaggio vette meg az apriliát runner és sr közt sincsen külömbség motorikusan.az aerox tipikus szarrátuningolható raj robogó éles idomokkal robosztus.még az sr letisztultabb szerintem vagányabb megjelenésű (a körlámpás sr) ebből is a levegős minarelli blokkos ugyan az mint ami az aeroxban van ugyhogy fölösleges a nagy márkahűség nem roszabb a yamahánál!ami igaz hogy apriliánál az idomok jobban összevannak rakva nem nyikorog nem csörög mint yamahánál.
2010. febr. 19. 15:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Aerox,SR meghibásodik!
2010. márc. 28. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!