150. 000 ft-ért melyikből lehet venni a legjobb állapotút?
vw golf 2, lada samara, peugeot 106.
ami megy 140-el :):)
és felújítására max 50k-t kell költeni (ha olyan állapotú)
én is arra gondoltam.
de szoktam látni egész jó állapotúkat 80k-ért
szerinted megéri???
Mire átíratod,veszel alá 4 tisztességes gumit esetleg le is műszakiztatod már pont a duplájában fáj.
A napi átlag 2-3000 ft. tankolást is számold...
Meg a pályamatricát ha már 140-nel szándékozol bekrepálni a nagyok között.
A Golf 2 volna a legjobb válastás persze legalább 3-4 kiló egy épkézláb.
Nem hiszem hogy adnak 150-ért olyan autót ami megy 140-el,(max hegyről lefelé hátszéllel ha megtolják) sőt még olyat se ami biztonságos, de nekem mindegy, csak ne arra "száguldozzál" amerre én járok, amúgy egy nagyobb motorú benzines golf I-II 100 fölött már bőven 10-13 körül eszik és már kiöregedtek abból hogy napi szinten bírnák ezt az iramot, hamar tönkre fog menni.
És mire neveden lenne és használható lenne 2x annyit rá kellene költeni. (új gumi (legolcsóbb kínai 8000/db) , teszkós olaj 5000/4L, olajszűrő, légszűrő, gyertyák, eredetiségvizsga, műszaki, névre írás, biztosítás, egyéb hülyeségek) ezek a legolcsóbb alternatívák és ezek is bőven 100 fölött vannak.
Előző vagyok
Tanán mégis akad egy megfelelő: Fiat Tipo 1.9 dízel
Kb ilyen áron vannak és nagyon jól megy, de csak ha jó benne a Turbó ( turbó nélkül 80-nál vége) és jól be van állítva a motor.
Jól is gyorsul.
Van még 1.7 dízel is meg benzinesek is de azok nagy rakás ******, mindenképp 1.9 dízelt érdemes ha Tipo érdekel
kösz kösz mindenki
és dombóváron nyári munkával összelehet szedni 4 nyár alatt annyit, hogy egy normális állapotú (most mind1 a márka) autót???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!