Honnan tudhatom meg, hogy a simsonom 6 vagy 12 Voltos rendszerű?
Szeretném lassan eladni a gyári S51 electronic típusú Simsonomat, azzal, hogy tökéletes legyen szeretnék bele venni egy akkumulátort is.
Probléma: Régen (9 éve) úgy tudtam, hogy Simsonból csak 6v-os van, ezért könnyelműen vettem bele egy 6Voltos akksit... működtek vele az indexek, a duda, csak hamar lemerült, azt hittem az akksi visszatöltő tekercs nem jó...
Most vennék bele egy új akksit, de nem tudom, hogy a régi azért romlott-e el, mert a motor 12Voltos, és annyival töltött vissza...
Az indexek lámpája azt hiszem 6 Voltos, de az első izzó 12V 35W-os, a hátsó égő pedig 12V nemtudom hány W-os...
Ha előre 6V-os izzót raktam, egy erősebb gázadásnál kiégett az égő...
Valahol jelezve van, hogy 12 Voltos a motor?
Esetleg, ha valakit érdekelne a motor jelezze:)
"Ha előre 6V-os izzót raktam, egy erősebb gázadásnál kiégett az égő... "
12V-os a rendszered. At index izzók is ideig óráig fognak menni. Mivel ezek impulzus üzemben mennek, így egy kicsit tovább bírják mint egy állandó üzemű tompított fény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!