Soha kérdése:
Aki 50ccm3 ból tesz le jogsit annak tudni kell a szerkezeti és üzemeltetési ismereteket is? Itt elsősorban a szerkezetére gondoltam.
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 14:09
1/5 anonim 

válasza:

M-re csak az elindulás előtt ellenőrizendő dolgokat kell tudni(kormány lámpák fék index stb) legalábbis 2007-be nekem még így volt.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm (:
2011. máj. 23. 16:00
3/5 anonim 

válasza:

Nem kell, nem robogószerelőnek mész:D
Egy jótanács: ha majd meglesz a jogsid és robogózol, 150%osan figyelj oda!! Egy pillanat és kész a baj..:S
Üdv egy 18 éves motoros:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm (:
Nem fogok száguldozni :D
2011. máj. 23. 20:10
5/5 anonim 

válasza:

Csak az elindulás előtti "átnéznivalók"-ra kell figyelni, ahogy az egyik előttem szóló is mondta...(+gumi radial/diagonal, +méret egyezik e -.-")
A közeljövőben nekem vizsga, szal ezeket már elmondták...
Sok sikert neked is! xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!