Kiralyftab kérdése:
Linea Fighter 2T robogó ( 50 ccm ). Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nemrégiben hozzájutottam egy Linea Fighter 2T robogóhoz.
2008 as gyártás 50ccm. Jelenleg 1600 km-en áll.
Max. sebessége 75 – 80 km/h.
Fogyasztás : 65 – 70 km/h tempóval , szinte sík városban 2,8 – 3,2 liter környéke.
Gyorsulás : 10 – 11 másodperc 50 km/h –ra.
Igaz 8 – 10 % - os emelkedőn 45 – 48 km/h –ál nem megy jobban.
Ezek normális adatok lehetnek??
Valakinek vannak tapasztalatai??
2011. máj. 22. 09:25
1/2 anonim válasza:
ez a robogó ugye kínai? tehát úgy mint a motowell, keeway, tauris, stb.? mert nekem volt egy keeway ry6-om, ami kb ugyanezekkel a paraméterekkel ment el, egy húzósabb emelkedőn már majd meg halt, 40-43at nagyon erőlködve tudta vinni. nekem meg pont ez lett volna a lényeg, mert ilyen helyen lakom, ahol hazafele 10km-en át emelkedik. gyorsan elpasszoltam, vettem egy simsont 50ért amit felújítottam szintén 50-ből. 70es tuningszett, rezós kipufogó, jó karbi. na az viszont olyan szépen megy fel a dombon, 60-64et simán viszi. sík terepen meg 90et mértem eddig legnagyobbat, lehet ment volna még feljebb is de már nem mertem húzni jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!