Elmernél ilyen autóval indulni Olaszba?
Szerintem? Az ilyennek roller való! Szopóroller, nem pedig AUTÓ! Nem azért van, haver gépe, hogy kirohadjon alóla. És akkor sz@r az autó. Ja, haver meg mégnagyobb sz@r. Vagy ez kamukérdés?
Olaszba, hogy elmennék-e? Még az anyjába is elmennék benne. Főleg, ha dönthetőek a hátsó ülések, de nekem az elsőn is jó.
szerintem egy igénytelen nemnormális hülye a haverod.
kár az autóért hogy ilyen tulajhoz került..
HáHáááá :D na az enyémbe nincs beépített karácsonyfakészlet.
Van benne a motor meg a lámpák a műszerfalon meg a jobbra balra index és a távolsági fény + a parkolófék jelző, ezzel kifújt.
három barátnőmmel voltam nyáron Horvátországban
félúton vmi kijelzett megálltunk megnézetni, de senki sem tudott mondani róla semmit, azóta is világít
nem kell féni mindig akad egy szerelő a közelben, ha vmi okból mégsem az elég nagy gáz (ilyenkor jön a női csáb)
A felsoroláspól a legjobb a kézifék visszajelzője, zárójelben a felkiáltójel.. :D
Amúgy nincs baja, persze. Ha a kijelzések nem is valósak, vagyis nincs mögöttük hiba, akkor az elektromos rendszerben van valami probléma, mert normál esetben ezek nem világítanak.
Francia kocsikat nem értem miért kell szidni, 4 éve van francia autóm(renault megane grandtour) és pöccre indul, soha nem hagyott cserben.
Az olasz kocsikról annyit ha fiatod van akkor az ülés alatt ha szétcsúszik a csatlakozó az jelzi az airbagot (légzsákot).Nem árt megnézni a hűtőfolyadékot, az is okozhassa a jelzést, és ha a hűtés okés akkor lehet a motor kijelzője is kialszik.
Nekem pl olasz van, természetesen NÉMET! Bosch elektronikával... (Ezek szerint az olasz autókban a német alkatrészek a legszarabbak?! na mindegy) Nekem pl az elektronikájával nem volt soha bajom, pedig van benne légzsák, immo, ábéesz, elektromos ablak, tükör, Etanol átalakító, stb... Ja, lehet, hogy én karban is tartom?! Lehet itt a hiba...
Egyébként a haverod kocsijával sehova nem indulnék el. Egy fostalicska mindig a legrosszabbkor hagy cserben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!