MZ ETZ 125 motorkerékpárról jó véleményetek van?
Nekem volt, szerettem. Csak aztán kinőttem.
Egyébként jó ki prögős motor, annyi, hogy forgatni kell, hogy menjen, de olyan 90-100-at vitte csak az a baj, hogy a testtartából adódóan már ott annyira belédkap a menetszél, hogy erőből meg többet nem tud menni. Ha ráhasalnál menne, csak az meg...
Ha jól be van állítva, és egyszer át van nézve, meg van csinálva, akkor még különösebb karbantartást sem igényel. Keverd bele a benzint és megy. Szerettem az első féket. Harapós kis tárcsafék, viszonylag rövid tengelytáv, jól lehetett vele lavírozni, és amilyen könnyen ugrik, olyan könnyen meg is áll. Még soppie-zni is lehet vele. :-)
Mialatt megvolt, igazán csak megszakítót cseréltem benne, meg a fordulatszámmérőt. Arra vásárláskor figyelj oda, hogy ne remegjen. Így első motornak tökéletes, mert tudsz is vele menni ha kell és meg is tanulod rajta az alapokat, mind motorozásban, mind szerelésben. Mert elég egyszerű szerkzet. Otthon csavarhúzó, crova, kalapács meg egy kis műszaki érzék és megoldod.
Összességében tehát igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!