Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen a FIX IT PRO karceltávo...

Milyen a FIX IT PRO karceltávolító tollat? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
jó nagy szar ne higgyél el semmit amit a TV ben látsz
2011. máj. 17. 14:49
 2/8 A kérdező kommentje:
csak azért mert itt van egy a kezemben. a telomon próbáltam ki most még csak és tök jó. te próbáltad már, vagy csak úgy mondod?
2011. máj. 17. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:
a telóm képernyőjén van egy karcolás...talán arra is jó?:D mert akkor át tudod küldeni itt a neten egy pillanatra?:D
2011. máj. 17. 15:31
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem is van egy, kaptam, de autó közelébe nem vittem még, ugyh én is kíváncsi lennék.
2011. máj. 17. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is próbáltam, van halványítja a karcolásokat, de nem csodaszer.
2011. máj. 17. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
a hajszál vékony karcolásokra jó, arra még ha megnyálazod az is jó :)), de mélyebbeket huzogathatsz vele, nem lesz újra gyári meg halványabb sem. meg egyébként nem tudom mennyi egy ilyen de bizti nem olcsó, szerencsére én kaptam de végül is 9000 Ft ért újra lett fényezve a csomagtartó, tehát nekem nem vált be.
2011. máj. 17. 16:05
 7/8 anonim válasza:
rendelj innen ha kell [link] 2.50 €-t megér forintban olyan 600
2011. okt. 31. 17:28
 8/8 anonim válasza:
Én kipróbáltam működik (motorháztetőn, ajtón). Nem tudom miképpen, de tényleg eltávolítja a karcot. Sőt nagyobbat is. Egyetlen baj vele, ha jön egy eső ugyanúgy előjön a karc :D :D Komolyan mondom, ez a tapasztalatom.
2016. ápr. 27. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!