Parasztság, vagy humoros amit csináltam a kocsival?
Figyelt kérdés
Van egy régi gyönyörű állapotú sötétkék 190es mercim. több mint 150 ló.
Pár hete hétvégén egy vásárban, a salakon a bódék mellett - biztonságos távolságban elkezdtem driftelni, farolgatni, a kocsi hátuljával köröket tenni. Közben hangos rap szólt. Hirtelen ötlet volt, de nem hagyhattam ki. Páran tapsoltak meg fényképeztek, a többi pedig el akart zavarni és fenyegetőztek :)
2011. máj. 17. 10:43
1/9 anonim válasza:
Feltűnési viszketegség, parasztság volt.
2011. máj. 17. 10:45
2/9 anonim válasza:
Hát attól függ,lehet poroltál,és van akit idegesített.
Én is szeretem a bohócságot,de mikor olyan helyen bohockodik valaki ahol gyerekek vannak,meg zavaró lehet,az parsztság.
2011. máj. 17. 10:47
3/9 anonim válasza:
2,6-os?
2011. máj. 17. 10:50
4/9 anonim válasza:
Inkább parasztság... nálunk majáliskor volt ilyen. Egy csomó gyerek is volt, erre ott elkezi játszani az agyát, meg port is csinált. Elég idegesítő volt, + a tömeg között vonult ki. Mindenki kiakadt, de nem baj, az éjszaka véletlenül valaki jól megverte, azóta nem csinál ilyesmit rendezvényeken! :)
2011. máj. 17. 10:57
5/9 A kérdező kommentje:
Igen 2,6 12V injektoros.
Utolsó kommentelő: Hol történt mindez? Én keszthelyen nyomtam!
2011. máj. 17. 11:03
6/9 anonim válasza:
Tudom, hogy nem te voltál, mert az nem merci volt, hanem egy otthon összeeszkábált kocsinak mondott valami, de mondjuk az a gyerek, aki nálunk csinálta veszélyesen nyomta, meg hiába szóltak rá, hogy hagyja abba, csak folytatta, gondolom néhány apuka összefogott... De nem lett semmi baja, ez csak megfélemlítés volt. Amúgy külföldi vagyok.
2011. máj. 17. 11:28
7/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de a te meghatározásod szerint inkább a "parasztság" kategóriába esik. Ha régi, gyönyörű állapotú autód van akkor nem hangos zenével fogsz a búcsúba farolgatni, te is tudhatnád hogy nem arra találták ki. Másrészt (bár nem valószínű hogy megtörténik), de ha felverődik egy-két nagyobb kavicsdarab az elég komoly vagyoni és személyi sérüléseket tud okozni, ahogy egy elvétett manőver is. Szóval ha az autóval akarsz játszadozni akkor elhagyatott műutak, a határ, versenypálya való neked, búcsúban csak akkor ha meghívtak kaszkadőrként.
2011. máj. 17. 15:52
8/9 anonim válasza:
Szerintem inkább szánalmas...
2011. máj. 17. 17:41
9/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó előttinek köszönöm a választ! Úgy kezdődött, hogy le akartam parkolni a salakra, megcsúsztam és ettől kedvet kapva megpörgettem a kocsit párszor. Nem érdekelt, hogy ott vannak mások is csak amikor már odagyűltek.
A kövek miatt tényleg veszélyes, úgyhogy mások előtt nem csinálok ilyet legközelebb!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!